Satisfyer Pro 2 vibrator

Satisfyer Pro 2 vibrator

Item title side

Satisfyer Pro 2 vibrator

Satisfyer Pro 2 vibrator


83% af kvinderne kan ikke tage fejl.

Dette er antallet af kvinder, der har opnået orgasme på mindre end 2 minutter takket være Satisfyer Pro 2.

Satisfyer Pro 2 – udseende og type stimulation

Visuelt minder Satisfyer Pro 2 om en eklektisk ansigtsbørste eller et øretermometer. Den metalliske farve (roseguld) er tiltalende. Det er dog også den eneste tilgængelige farvevariant. Funktionsmæssigt ligner enheden Womanizer, fordi Satisfyer Pro 2 også arbejder med lufttryksteknologi, som garanterer kontaktløs stimulering af klitoris. Ved at suge/sutte og pulsere på samme tid, kommer orgasmen tættere og tættere på. De fleste kvinder vil kunne opnå en orgasme indenfor få minutter, hvis det går så lang tid. Med lidt træning, kan man opnå mange indenfor forholdsvis kort tid.

Materiale og forarbejdning

Enheden ligger godt i hånden. Desværre vejer den næsten 250 gram og skal holdes konstant, meed mindre man kan enten klemme den fast, eller beholde trusserne på og lade dem holde den på plads (Dette er et personligt tip)

Huset er lavet af ABS plast. Stimuleringshætten er lavet af hudvenlig silikone og nye kan købes separat, hvis det ønskes.

Satisfyer Pro 2 er batteridrevet og batteriet er indbygget. den benytter Lithium-Ion batteri og holder rimelig længe på en opladning. Opladning fungerer via magnetiske kontakter på kablet og det er let at forbinde kabel og apparat. Dette har en højere kvalitet end via USB-kabel. Du kan benytte selve opladeren fra din mobiltelefon til opladerkablet.

Når den er tændt, starter enheden med det samme, uanset hvor langt den er fra “målet”. I modsætning til andre modeller som f.eks. Womanizer Premium er hudkontakt ikke nødvendig. Den boblende brummen er tydeligt hørbar, når den holdes i luften. Lydstyrken falder dog, så snart enheden kommer i kontakt med huden. Dermed er den betinget hviskestille og endnu mindre er lydniveauet under vand.

Den er vandtæt og kan tåle vand uden problemer. Munter leg og afslappende badeaftener er derfor mulige med enheden, uanset om du går i brusebad eller badekar.

Vibrationsniveauer og intensitet

Satisfyer Pro 2 tilbyder elleve intensitetsniveauer. Udover tænd-sluk-knappen er der kun en plus-minus-knap, så betjeningen er super enkel!

Hvordan adskiller Satisfyer Pro 2 sig fra sin forgænger?

  • Satisfyer 2 Pro er (endnu) mere støjsvag end den tidligere 2’er. Du vil næsten ikke høre noget, så snart dens kontakthoved omslutter din klitoris. Og hvis du er en af dem, der foretrækker at onanere i badekarret, endnu mindre!
  • Knappernes lys er mindre skarpt, så din Satisfyer 2 Pro vil være mindre synlig.
  • Satisfyer Pro 2 byder på et nyt design af knapperne, der styrer intensiteten af vibrationerne.
  • Satisfyer Pro 2 oplades ved hjælp af et magnetisk USB-opladningskabel. (Kassen inkluderer et ladekabel).

Men Satisfyer Pro 2 forbliver stadig tro mod forgængeren med hensyn til nogle detaljer :

Dens delikate og elegante farvevalg på ydersiden. En højkvalitetsfinish, der sikrer, at intet kommer ind i dets indre kammer (hverken vand eller smørende geler eller andre væsker)

Den bibeholder sin ergonomiske form, så den kan tilpasse sig perfekt til din hånd.
Hvis du har brugt en Satisfyer før, ved du sikkert, hvordan den virker.

Hvis du ikke har brugt en Satisfyer før, så læs med her:

Placer silikonehovedet rundt om din klitoris.

Vakuumeffekten begynder at virke, og ved siden af flere intense pulsationer i form af trykbølger. Det betyder, at Satisfyer Pro 2 kan stimulere din klitoris, men uden kontakt.

Du har helt sikkert aldrig oplevet denne form for stimulering. Brug +/- knapperne til at vælge, hvilken intensitet du vil nyde. Der er i alt 11 styrker at vælge imellem, som du kan tilfredsstille dig selv med, sammen med eksperten i orgasmer. Og glem ikke at prøve det under vandet – du vil mærke en endnu mere intens effekt, der er værd at nyde.

Nyd den selv eller krydder dit sexlivet sammen med din partner.

Se aktuelle dagspriser, hos forskellige udbydere her:

Forhandler:Dagspriser:

På kontoret

KONTAKT OS

Skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *