Har du en skribent i maven?

Har du en skribent i maven?

Vi søger dig, som har en skribent i maven. En som har lyst til enten af dele sit voksne liv med vores læsere, eller tør stå ved sine frække fantasier og tanker.

En som synes, at det er frækt, når andre læser hvad man skriver og måske endda vedhæfter billeder.

Du kan være erotisk begavet eller måske exhibitionist, som kan krydre billederne med en stærk tekst.

Måske du er håndværker og vil vise hvordan man kan lave sig eget legetøj. Kun fantasien sætter grænserne.

Måske du har et kæmpe arsenal af legetøj og gerne vil anmelde og dele din viden om de produkter du synes allerbedst om?

Du skal kunne skrive dansk på et godt niveau og kunne acceptere, at vi måske retter lidt i dine tekster, hvis de ikke er helt forståelige eller giver mening. I enkelte tekster, kan vi måske tilføje links til din tekst, til produkter eller anmeldelser eller lign.

Tryk på linket nedenunder og læs om mujlighederne:

Se hvad vi søger her

Hvad kan du skrive om?

Du kan skrive om din hverdag, hvad der sker og hvad du føler og oplever. Det kan være dine fantasier og lyster, som er i fokus, altså ikke nødvendigvis noget som der er sket, men noget som tænder dig.

Det kan være test af legetøj, sexlegetøj eller du måske viser, hvordan man kan lave sit eget legetøj. Måske du har et kæmpe skab fyldt med legetøj, og du med din viden kan hjælpe andre til, ikke til at gøre samme fejlkøb, som du selv har gjort.

Det kan også være din fortælling om, hvordan du fandt ud af, at du ikke er som 80% af alle danskere og er sprunget ud som fetichist, masochist, homoseksuel, submissive, slave, pet, domina, voksenbaby, little. Måske du kan supplere med, hvad det betyder for dig og om hvordan andre har reageret, hvis du er sprunget ud. Er du ikke sprunget ud, så kan du skrive om dine tanker og de overvejelser du gør dig med, at springe ud af skabet.

Vi er ikke så sippede med, hvad du skriver om, så længe det ikke handler om selvpromovering, ligegyldighed og det at være en almindelig dansker.

Vi søger efter de 20% af befolkningen, som ikke er stereotyper og som gerne vil give lidt af sig selv og dele deres erfaring, viden, tanker og oplevelser med andre.

Man kan være anonym eller stå frem som den man er. Vi dømmer ingen, så du bestemmer.

Vi har heller ingen krav om, at der skal skrives hver dag, uge eller måned. Vi håber i stedet på, at mange vil bidrage, så vi kan bringe rigtige mange informationer, dele en masse viden og øge nysgerrigheden. Give andre forståelse for, at vi ikke alle er ens og at ingen mennesker er forkerte fordi, de se anderledes ud eller har nogle andre lyster eller fantasier end andre mennesker.

Siden her skal gerne skabe debat, forståelse og indlevelse samt forøge medmenneskeligheden. Vi er en verden og vi er alle mennesker.

Knus, kærlighed, forståelse og næste kærlighed.

Redaktionen

writer