Orgasme

Orgasme

Glemt alt om kun at få skede og klitoris orgasmer !

Yep, så sandt som det står skrevet, er der mere mellem himmel og jord!

Kvinder kan få op 13 forskellige typer orgasmer!

Nogle kvinder faker, andre har aldrig oplevet det og andre har lært at give helt slip og opnår multiorgasmer. Der er utallige myter og historier omkring kvinder og deres orgasmer. En uafhængig undersøgelse på facebook viser, at kun 38 procent af de danske kvinder regelmæssigt får orgasme under sex. Det er jo decideret skræmmende! Måske fordi mange har fokus på kun skede og klitoris?

Vi har derfor sat os til at undersøge, hvilke typer af orgasmer som kvinder kan få! De flest af os (red. Bloggere) har oplevet flere af nedenstående orgasme typer, men dog ikke dem alle!

1. Skede

Selvom det formentlig er den mest kendte af alle orgasmer, er det vores opfattelse af 15 procent af alle kvindernes orgasme kommer fra ren vaginal stimulation. Denne type orgasme er ofte ikke så intens, men for nogle kvinder kan den være dyb. Kvinder beskriver vaginal orgasme som en dyb følelse af afslapning i maveregionen. Typisk vil denne type af orgasme blive udløst af en tyk penis, fordi at den stimulerer alle nerverne i skeden. Længden er ikke afgørende men kun tykkelse.

2. Klitoris

Når det kommer til dette højdepunkt, er alle enige: det eksisterer virkelig. Klitoris orgasmen er den mest almindelige form for orgasme, som næsten alle kvinder oplever og ofte den første. 

Klitoris stimuleres og energi frigives gennem sammentrækning, som så udløser orgasmen. Følelsen kan brede sig over hele kroppen og vare op til et minut.

orgasme

3. Oralt (Give)

Hvor skørt det end lyder, er det muligt at få en orgasme, mens man udfører oralsex på en anden person. Det afhænger af, hvor sart og følsom tungen, læberne og munden er. Nogle gange kan stimuleringen af ​​disse områder rejse gennem hele kroppen og føre til en orgasme. Dels er følelsen når man giver oralsex frækt, men også det, at man ved hvad det kan føre til hos sin partner nok til, at stimulere sine egne følelser i kroppen.

4. Anal

Selvom analsex ikke er for alle, ligesom vaginal stimulation, kan det også føre til orgasme. Stort set de fleste, som er til analsex oplyser, at de en, eller flere eller måske hver gang kan opnå en orgasme ved at få analsex. Tilstrækkelig forberedelse og omhyggelig implementering er vigtigt, da anus er meget følsomt. Glidecreme og sexlegetøj er med til at nå klimakset på denne måde. Glidecreme er altafgørende for, en skøn oplevelse og her gælder reglen altid, jo mere jo bedre. For nybegyndere anbefaler vi decideret anal glidecreme, som hæmmer/bedøver nerverne i anus indtil man er tryg ved analsex.

5. Fantasi

Orgasme gennem fantasi? Ja, det er også muligt. Det siges, at kvinder kan, omend yderst sjældent, opnå en ren mental orgasme. Det kan være f.eks. ved, at læse en bog og med god forestillingskraft og indlevelse også give en orgasme. Endvidere tyder flere studier på, at man kan opnå en eller flere orgasmer imens man drømmer. Nogle forskere hævder endda, at over 37 procent af kvinderne faktisk har haft en orgasme, imens de sover.

Og det behøver ikke engang genital stimulation. Det kan ske, at du bliver vækket af en rigtig orgasme, eller at du bare mærker det i en drøm.

orgasme

6. G-punkt

Når det kommer til en kvindes klimaks, bliver folk ved med at tale om det: G-punktet. Der findes flere meninger end der næsten er mennesker omkring G-punktet og om det findes eller ej? Dog ved man, at der i området er talrige erogene nerveender i skedevæggen, som konvergerer på dette tidspunkt inde i skeden, hvorfor den siges at være særligt følsom. G-punktet skal være omkring fire til fem centimeter fra skedeindgangen. Dens stimulering bør føre til en intens følelse af nydelse.

7. A-punktet

Hvis du ikke kan finde G-punktet, kan du prøve A-punktet i stedet for. Det formodes at være meget tæt på. Den ligger på den samme skedevæg lidt lavere mod livmoderhalsen. Det er derfor, det stimuleres frem for alt, når manden trænger dybt ind og siges at føre til flere orgasmer (multi orgasmer) hos nogle kvinder. Dette opnået bedst ved, at manden støder ind nedefra ca 42 grader og op imod øverste skedevæk, så penishovedet glider imod overkanten af skeden.

8. U-punkt

Ja, der er et andet punkt, der siges at give kvinder en orgasme. U-punktet er mere et område placeret over åbningen af ​​urinrøret hos kvinder. Stimuleringen af ​​regionen ved hjælp af fingrene eller en vibrator bør udløse en følelse, der ligner vandladningstrangen og en behagelig prikkende fornemmelse. Se også punkt 13 sprøjteorgasmer.

orgasme

9. Zone orgasme

Men ethvert område kan også fremkalde en orgasme, når det stimuleres. Det er forskelligt fra person til person, om man har en så følsom zone, og hvor den er placeret. Dette omfatter ofte inderlårene, halsen og kravebenet. Hos nogle kvinder indbefatter dette også steder, hvor man er meget kilden, såsom fødder, armhuler, navle og andre steder man er kilden. Hvis en kvinde er meget opstemt og tæt på en orgasme, kan stimulering af disse steder, hos nogle kvinder føre til en orgasme. Hos mænd kan stimulering af prostata (anus) også føre til klimaks.

10. Bryst orgasme

Nogle kvinder kan endda beholde deres trusser på, når de opnår deres klimaks. Dette er muligt ved at stimulere brysterne og brystvorterne. Fordi brystet er en meget erogen zone. Stimuleringen, såsom at kærtegne, slikke eller trække, bearbejdes af de samme hjerneceller, som skedestimulations informationerne sendes til. Derfor kan hjernen forveksle informationerne og dermed kan nogle kvinder opnå orgasme med denne stimulering.

orgasme

11. Livmoder orgasme

Livmoderen spiller også en vigtig rolle i en kvindes følelse af nydelse. For nogle kvinder kan dybt og konstant tryk på livmoderhalsen føre til orgasme.

For at nå og stimulere dem, er manden nødt til at trænge dybt ind. Så med denne type klimaks betyder størrelsen noget. Men pas på: Ikke alle kvinder finder dette behageligt. For nogle kan det også være ret smertefuldt eller ubehageligt. Hvis kvinden kun kan opnå denne ene type orgasme ved penetrering, får disse kvinder ud af sex med en mand med en lang penis (ikke nødvendigvis tyk)

12. “Mix orgasme”

Den “Mix orgasme” formodes at være klimakset over alle klimaks. Den kan f.eks. kombinerer vaginal og klitoris orgasme og er derfor særlig intens. Og denne form burde ikke være så svær at opnå: Med lidt øvelse kan partneren stimulere begge områder på samme tid med fingrene og penis. En vibrator kan også være meget nyttig til at opnå en “blandet orgasme”. Blandet orgasme kan også være sex med flere partnere. Måske ikke underligt, at kvinder som kan få mere end blot en enkelt type orgasme er vild med gruppesex, hvis dette kan give en “mix orgasme”, dvs flere af de ovenstående på en gang. Det er også ret udbredt blandt homoseksuelle mænd, at de opnår bedre orgasmer, hvis de også bliver penetreret imens penis bliver stimuleret.

orgasme

13. Sprøjte orgasme

Når en kvinde får en orgasme, hvor der sprøjter væske ud af skeden eller siver en større mængde væske ud af skeden, kaldes dette for sprøjteorgasme. Sprøjteorgasme kan godt være forskellig fra kvinde til kvinde og fra gang til gang. En sprøjteorgasme er som regel en del af en skedeorgasme. Det er ikke alle piger eller kvinder, der oplever at få en sprøjteorgasme, men det er ofte noget man kan tillæres, ofte gennem brug af den helt rigtige teknik.

væsken består mest af vand, sukkerstoffer og proteiner. En grundig undersøgelse har dog vist, at vandet mest kommer fra blæren og minder mest om urin, uden helt at være ren urin. Men der findes også nogle andre bestanddele i væsken hos flere af undersøgt, der tyder på at en mindre del af væsken også kan komme fra kirtler i underlivet. Nogle forskere mener, at væsken dannes i ca. 30 kirtler, som sidder rundt om urinrøret lige bagved der, hvor G-punktet sidder – altså nogle få centimer oppe i skeden og ved tryk på området, som jo er tæt på urinrøret kan lidt eller lettere urinudladning forekomme.

Hvor mange typer af orgasmer har du oplevet? Eller synes du bare, at det hele lyder som pjat eller en prank?

Vi vil meget gerne høre om dine erfaringer, så vi alle kan bliver lidt klogere.

En tanke om "Orgasme"

 1. Altså jeg lærte for mange år siden en fræk ældre mand at kende, som gav mig min første sprøjteorgasme.

  DET VAR VILDT…

  Det er det stadigvæk eller nu endelig igen men første gang glemmer jeg aldrig.

  Han havde slikke mig til flere klitorisorgasmer. Rykkede underkroppen op til mit hovede satte en hånd bagved mit hovede og bad mig åbne munden. Men den anden arm træk han skiftevis begge knæ op mod mine bryster. Skubbede mit hovede frem og tilbage i en fast rytme imens et par fingre gled ubesværet op og den anden hånd hvilede lige under min navle med et lille tryk.

  Hans underliv trykkede sig langsomt over mit ansigt og han styrede med underlivet bevægelserne og kom dybere og længere ned hver gang. Lige før jeg blev ramt på drøblen begyndte hans hænder at arbejde grave og kæle i et hurtigt hårdt tempo.

  Jeg følgte jeg skulle skrige, men han pressede sig selv i bund og jeg kunne ikke lave en lyd men mærke kroppen ryste ja kroppen næsten skreg lyden ud for mig. Jeg kunne mærke mine tæer, ankler, lår blev ramt af strålerne min mave sejlede, mine bryster og arme blev også ramt. Han trak sig ud og jeg fik luft. få sekunder efter gentog han samme routine samme effekt. Igen trak han sig ud men ikke helt. Han stønnede let. Dette skete et par gange og hver gang stønnede han mere og mere og jeg sprøjtede mere og mere for hver gang.

  Sidste gang var det ekstremt. Jeg følte jeg skulle eksplodere. Hele kroppen var ulidelig at være i, han pressede i bund og pludselig stønnede han højt. Jeg kunne mærke varmen i halsen dybt nede. Mærke hvordan den pulsede i munden. Jeg rystede vildt, nød begge de to nye nydelser imens jeg kæmpede mod manglende luft men denne gang fortsatte han selvom han trak sig ud af min mund. Hans hånd formede en vejbane og jeg ramte mine egne bryster, hals, ansigt og mund.

  Jeg glemmer det aldrig.

  I dag mange år senere, hvor sprøjteriet har været gemt væk, da mange mænd synes det er ulækkert, har jeg igen fundet en mand, som virkelig kan sit håndværk.

  Jeg kan sprøjte på få sekunder, jeg kan sprøjte når han slikker mig på en bestemt måde og når han gør noget helt specielt med sit underliv, imens han boller mig. Jeg har ikke helt fundet ud af hvordan præcist, da min koncentration hurtigt forsvinder, når han gør det.

  Men jeg tror han løfter sig forover når han kommer ind, så roden rammer oversiden på vej ind og hovedet bunden af skeden, drejer sig lidt til den ene side, presset sit underliv nedad så hovedet berører oversiden indvendigt på mig, imens han hurtigt spænder og slipper musklerne i pikken imens han lige laver et lille svirp med hoften. Det går så stærkt når han gør det, men buuum. Jeg får de vildeste og vådeste orgasmer hver gang.

  Det værste af det hele er at han ved jeg er dybt afhængig af det og aldrig vil lade ham forsvinde ud af mit liv igen for jeg kan aldrig undvære den følelse mere

  SPRØJTEORGASME FOREVER….
  (Strawberryhills forever)

  Synge med….

  SPRØJTEORGASMER FOREVER….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *