MULTI ORGASMER

MULTI ORGASMER

Hvad er det og hvordan opnår man det?

Flere orgasmer efter hinanden? Det lyder næsten for godt til at være sandt! ja, men det kan sagtens lade sig gøre. Herunder beskriver vi, hvad den ultimative multiorgasme går ud på, og hvordan du oplever et.

Når det er skønt og føles super lækkert, hvorfor så ikke få mere eller gøre det oftere! Ikke underligt, at ordet multiorgasmer er et tiltrækkend ord for mange. Men hvad ligger der i det? Er flere orgasmer virkelig så gode og noget man bør stræbe efter? Hvis ja, hvordan opnår man dem egentlig?     

Flere orgasmer: hvordan det?

Som navnet antyder, er der tale om flere orgasmer i forlængelse af hinanden. Uanset om de kommer at have sex med en partner, du onanere eller enhver anden seksuel aktivitet, der kan give dig en orgasme (noget motion siges at gøre underværker for nogle kvinder…). 

Som udgangspunkt er det kun kvinder, der kan få flere orgasmer. Da mænd normalt ejakulerer når de når deres orgasme og sprøjter og herefter har brug for en kort pause før, at kroppen tillader sig, at pikken får rejsning igen. Der går typisk mere end 30 minutter efter, hos andre længere tid. Men hvis der ikke er nogen ejakulation/sædafgang, hvilket er muligt med MEGET øvelse, er mænd teoretisk set også i stand til at opleve flere orgasmer.       

For et par år siden, blev der lavet en undersøgelse blandt godt 1.000 kvinder om deres oplevelser med multiorgasmer – hele 47 procent sagde, at de allerede havde oplevet flere orgasmer! Multiorgasmer er ifølge mange kvinder, ikke som sådan noget usædvanligt og noget de har prøvet med en øvet partner, eller selv håndterer.

Størstedelen af ​​dem, der havde flere multiorgasmer, rapporterede, at de efter det første orgasme fortsatte anderledes, med stimulation på en anden måde eller et andet sted. Det vil med andre ord sige, at når du har fået en klitoris orgasme, så fokuser på et andet sted hvor du kan få en orgasme, eks. G-punktsorgasme og herefter fokuserer du igen på klitoris. Sådan kan rigtig mange kvinder få mange efter hinanden følgende orgasmer. Men det kan selvfølgelig også være analorgasmer, brystorgasmer, fod/tå orgasme, sprøjteorgasme eller en hvilket som helst anden orgasme som du kan få. Men hold ingen pauser imellem orgasmerne, så snart den første indtræder, som begynd med det samme på næste punkt.

Vi kan anbefale følgende ændringer:

Skift tempo:

Hvis du ikke vil holde fast i en orgasme, kan du prøve at sætte farten ned efter dit første peak, som mod slutningen af ​​forspillet. Roligere, blidere bevægelser holder dig i gang, men signalerer også til din krop: Det er ved at starte op igen!

Skift stilling:

Forskellige stillinger stimulerer normalt forskellige erogene zoner med forskellig intensitet og udløser nogle gange helt forskellige orgasmer. For eksempel, hvis du tilfældigvis har en partner med god udholdenhed, kan du gå fra en meget intim stilling hvor du rider ham til en missionærstillingen og derefter doggy style. På den anden side, hvis du kun har en gennemsnitlig drømmemand i sengen, kan han først tilfredsstille dig oralt bagefter med hånden, måske noget frækt legetøj inden at I når det endelige klimaks sammen.           

Flere orgasmer:

Er det virkelig nødvendigt?

Nødvendigt, nej men ønskeligt! Absolut! At forlænge det unikke øjeblik af hengivenhed på en sådan måde – hvem ville sige nej? På den anden side gælder det også : Hvorfor skal vi presse os selv seksuelt, når vi er glade og tilfredse med vores sexliv og simple orgasmer? 

Eksperimenter er selvfølgelig den ene erogene zone efter den anden: De fleste kvinder er i starten udmattet efter en klitoris, G- eller A-punkt orgasme i starten, så det er absolut kontraproduktivt at fortsætte med at stimulere de samme steder.

Det ville være strategisk smartere, at koncentrere sig om et område ad gangen og dermed holde andre erogene zoner åbne for det videre forløb, dvs. efterlade dem så modtagelige for stimulering som muligt. Mange oplever en god variation imellem klitoris og g-punktet, når de skal have multiorgasmer, så der skiftes imellem de to.

Medmindre du onanerer selv, er du helt afhængig af din partners aktive og engagerede samarbejde for at nå klimaks flere gange. Så derfor er det nødvendigt, at du kommunikerer klart og tydeligt, hvad han skal gøre, med mindre han er mester eller kender din krop og dine kropssignaler godt.

Det er trods alt ikke enhver seksuel oplevelse, der er lige smuk for os alle. Hvad en person kan lide, kan være totalt ubehageligt for en anden. Der er også forskellige meninger om flere orgasmer. Nogle elsker analsex imens andre ikke får noget ud af det. Nogle kvinder kan opnå skønne sprøjteorgasmer og andre kalder det blot urinsex fordi, at de sprøjter under orgasme? 

Med andre ord:

Vær nysgerrig og oplev glæden ved at eksperimentere! Jo bedre vi kender vores krop og jo rigere vores seksuelle erfaring, jo bedre er vores chancer for orgasme og behagelige klimaks generelt. Men hvis du ikke har lyst til at skifte position eller hastighed, eller hvis du er total færdig i kroppen efter en orgasme, er du gået glip af noget. Men hvis du har det godt og er glad og tilfreds med dit sexliv, behøver du jo heller ikke jagte den – Men har du lysten og den rigtige partner, så er det bare at komme i gang. Øve, forsøge forskellige stillinger, hastigheder, erogene zoner, styrke og hvor tit man gør det. Et gammelt ordsprog siger, at mere vil have mere. Så jo mere god sex du får, jo mere lyst til sex har du.

Vil du vide mere, så kommenter gerne mit opslag

KH Den erfarne kvinde

Kommenter gerne på denne artikkel fra Den erfarne kvinde. Vi vil så gerne høre dine kommentarer og tanker. Har du ofte multiorgasmer og hvordan får du dem bedst. Hvilke orgasmer får du lettest, flest af og hvad skal der til?

Gør du det selv, bruger du legetøj, hjælper din partner dig eller hvordan fungerer det hos dig?

KH adminteamet fra sensuelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *