Burning Rope

Burning Rope

Skrevet af Thorn_With_Pride på sensuelle

Der er vidt ikke mange, som er i tvivl om, at jeg elsker at være dominant og måske en smule sadist. Det kan man være på rigtig mange måder. En af måderne jeg elsker at udtrykke min lidenskab er ved brug af slagtøj. Det lyder måske voldsomt, men det behøver det ikke være.

Der findes mange typer af smerter, som man kan udsætte sin bund for, og en af dem er overflade smerte.

En af disse piske, som jeg synes er rigtig lækker at benytte er Burning rope. Pisken er håndlavet by Lei og sælges bl.a. hos Sadistenstoolbox.

(resten af anmeldelsen længere nede)

Burning Rope

MAX point er 10

9.1

ENDELIG VURDERING OG SIDSTE ORD


Burning Rope er blevet en af mine favoritter, når vi snakker overfladesmerte, men bevares, man kan også godt lave rigtig godt ravage i musklerne med denne flogger, hvis man sætter lidt mere kraft i slagene. Den kan faktisk også lave flotte lilla og blå mærker, men på en mere intens måde.
Alt efter årstid og kampanger, kan den erhverves fra ca. kr. 350,-
Check altid priserne hos udbydere inden, at du køber, da det altid kan svare sig, at lave et prischeck først.

FORDELE


  • God balance i pisken i forhold til længden
  • Ligger godt i hånden, selvom skaftet er lidt smalt
  • Nem at bruge og styre
  • Kan let benyttes kun med håndled swirp
  • Ingen skadelige stoffer opdaget
  • I den billige prisende

ULEMPER


  • Kan være for let for nogle at benytte
  • Den larmer stort set ikke, så har ikke psykologisk effekt på bunden
  • Man kan let komme til at slå for hårdt med den

Da jeg så denne første gang, tænkte jeg: hmm, med en passion for reb, må dette da være noget, men da jeg havde den i hånden første gang, tænkte jeg: hmm, den er for let og kan da ikke give smerter overhovedet.

Men lugten af Jute reb kan noget i mit hovede, så min nysgerrighed overvandt min skepsis og jeg valgte at tage den med hjem alligevel. Herregud, når man er til reb og elsker duften af bl.a. Jute, så er det ligesom at gå forbi en slikbutik som har åben som lige nu og her sælger slik til halv pris. Man kan bare ikke gå udenom eller forbi uden…..

Man skal lige øve sig lidt ekstra med denne i starten. Jeg skulle. Burning Rope er meget let og vejer ca. 125 gram. Ja, den er rigtig let og alene det gør, at man lige skal vænne sig til den, så efter en ugen øvelse med puder, tæpper, pap og en trævæg var jeg klar til, at gå i gang.

Er du ny på området med at tilføje smerter via slagtøj på andre, undrer du dig sikkert over, at jeg øver mig på puder, tæpper, træplader med mere. Men den her type pisk, er det måske ikke så almindeligt, at man skal øve sig inden, at man afprøver det på bunden, men jeg er måske også lidt perfektionistisk på det område. Iøvrigt prøver jeg i det omfang det er muligt, også altid pisken på mig selv, dels for at mærke impact, styrken og følelsen. Hvis det her var en lang singletail, ville jeg helt sikkert øve mig længere tid inden, en bund blev spændt fast og skulle nyde slagene.

Nåh tilbage til Burning Rope. Den har et langt 30 cm skaft som er forholdvist smalt, men som egentlig passer godt til den meget lille vægt, som pisken har. Snerlerne er mellem 36 og 40 cm lange og er lavet af ubehandlet Jute reb, hvor der i spidsen er bundet små knuder. Den som har haft med reb at gøre før ved, at ubeskyttet reb som er snoet, vil rulle sig op og kan minde lidt en en kvindes hår om morgenen. Netop lige den del, er foruden knuderne noget af det, som gør Burning Rope Interessant.

For meningen med pisken var nok alene det, at man kunne piske med Juterebet og knuderne gjorde udfaldet med, at det kom lidt tyngde i slaget også. Knuderne gør selvfølgelig også, at man bestemt kan mærke når den rammer. Selve slagene minder egentlig ikke så meget om de andre Floggere jeg har, men den her kan alligevel et eller andet.

Jeg har længe tænkt over, hvad det egentlig er som gør mig lidt vild med denne pisk. Men jeg tænker det er dels lugten af reb, de rå ubehandlede Jute snerler, knuderne når de gør impact, men jeg har også fundet ud af, af spidserne, som er i forlængelse af knuderne også kan noget.

Jeg har mange gange overvejet, at binde knuderne op og placere dem tættere på skaftet, men har ikke gjort det, da balancen i pisken dermed ændres væsentligt.

Men spidserne kan noget helt særligt, når de hårdt fejer hen over tynd hud over et stykke og til sidst rammer med knuderne. Særligt fra underarmen og op mod armhulen hvor knuderne så rammer, eller inderlåret fra knæhasen og op mod skridtet. Disse spidser kan lave flotte overflade mønstre på den tynde hud og jeg har endda eksperimenteret med, at binde alle knuder længere op lige under længste knude (2-3 cm, hæftet med strips) og kun lade en enkelt snerle lave mønstre på kroppen. Det kræver tålmodighed, præcision men i min verden det hele værd. Den der rå Jute spids, som fejer hen over kroppen, den kan altså også noget, men mindre man kun er tilhænger af dyb smerte, så er det måske for kedeligt. Men jeg er nysgerrig, legesyg og opfindsom, og jeg skal absolut lege, afprøve og udforske hvert et stykke legetøj til mindste detalje, og helst på så mange måder som overhovedet muligt.

Som standard vil det føles lidt som en mini krampe bliver skudt på huden, når snerlenes knuder rammer kroppen. Men brændende, når bunden er varm og du bare trækker slaget helt igennem og lader Jute rebene, som jo er ubehandlet, trække hen over huden på bunden og lader de små spidser af Jute reb trække hen over hver enkelt lille hudporre. Jeg ved, at mange Rope Bunny’s helst vil have behandlet reb, når de bindes, da det eller godt rigtig kan nage og føles skærende og det er lige præcis det, som Burning Rope tilføjer, når man trækker den hen over huden. Nu ved jeg, at hvis du er Rope Bunny, at du tænker fy føj en smerte. Men du skal tænke på, at smerten her jo ikke er permanent, som når du er bundet op, men kun er der i et my sekund, når slaget trækkes over din hud. Ja efter 80 slag, er det selvfølgelig en anden sag og hvis du fortsætter med flere slag, laver denne dejlige frække Jute pisk, de flotteste hudafskrabninger, som kan føles som om, du er blevet pisket med brandnælder.

Hvis du ikke ejer en tung pisk, kan du faktisk også lade den ligge og suge væske natten over, så får du også en noget hårdere pisk og tro mig, du kan også komme til, at slå for hårdt med denne, selvom det lyder lidt vildt, at 125 gram reb, kan gøre store smerter.

Det giver faktisk også en helt anden pisk, hvis du næsten nede ved knuderne lige binder er tynd snor rundt om alle snerlerne, så slaget ikke rammer bredt, men koncentreret. (brug ikke strips her, da såden en plastik stips kan gøre stor skade på hud)

Slaget vil her føles, som et tidligere slagredskab som jeg havde, som hed morgenstjernen, som har en stor Juteknude lavet af rigtig mange Jutereb, rigtig flot bundet. Men måske jeg kan finde den igen og lave en anmeldelse på den senere.

Generelt er jeg vild med slagredskaberne fra Lei. Dels fordi de har vidt forskellige egenskaber, men også fordi, at grundprincippet i dem er så stilren.

Sort, metal simpel og stilrent. Jeg elsker at åbne skabet, og se helheden, ensheden på alle piskene. De er ikke lille, grønne, blå, sorte og hvide. For mig er det lidt ligesom min beklædning, hvor jeg som regel altid har sort jakkesæt på, når jeg er i gang. Ikke et rødt, grønt, gult eller lille jakkesæt. For mig giver det ensartede en mening for mig. Derfor holder jeg mig også helt til det samme type udseendes mæssigt, når det gælder piske også selvom piskene har vidt forskellige egenskaber. Læs mine andre test her på siden også. Men igen, det en smagssag.

se dagspriserne hos forhandlerne herunder:

SadistenstoolboxCheck dagsprisen her:

#burning #rope #burningrope #slagredskab #flogger #whip #pain #quality #kvalitet #sadist #sadistens #toolbox #top #Jute #pain #mcpain #mchurt #macpain #Machurt #blood #pisk #test #anmeldelse #review #impact #rope #reb #sensuel #sensuelle #erotik #leg #frækt #naughty #erotic #erotisch #heiss #frech #nasty

Husk at tilmelde dig vores nyhedsmail, som kommer når der er noget spændende at skrive om, som f.eks nye blog indlæg, anmeldelser eller andet frækt. Vi sender altid vores nyhedsmail ud om fredagen, så weekenden kan blive ekstra fræk.

Vi på sensuelle elsker feedback på vores indlæg. Får vi også din?

Fræk Fredagsmail

Få en hilsen hver fredag og bliv updatet på hvad der sker på vores frække side.

Vi spammer ikke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *