De der billeder, ikke?

De der billeder, ikke?

Hey, lad os snakke dickpics, pikbilleder eller hvad de nu kaldes.

Men vi vil ikke snakke om dem på et moralsk plan, det handler ikke om at starte et ramaskrig. Vi antager, at kvinder (mest heteroseksuelle) får et pikbillede fra en mand, som de enten allerede har været i seng med, eller hvor sexen skal lige til at begynde. Det er vores Udgangsposition!

Så kan et pikbillede være forbandet ophidsende og drive enhver kvinde til vanvid. Så der står kvinderne, med deres smartphones i hænderne, grinende som idioter, forsøger at undertrykke de stigende ansigtsrødme og tænker kun på én ting: Jeg vil gerne fortælle ham, at jeg syntes, det er et fedt og at jeg håber, at vi nu starter med sex-ting nu og her. Det handler om et fyldestgørende svar, også mere visuelt. Skal hun også sende ham et kinky billede? Og det bringer os til emnet:

Hvis jeg sender ham et billede, hvad hedder det så?

Et fissebillede? Det lyder lidt mindre sexet, end det faktisk er. Eller er han mere brysttypen, så et pat-shot? Kan du svare på et pikbillede med et pat-shot? Eller skal du sende ham et helkropsbillede i sepia på en sensuel måde? Eller hvad med et røv-billede, noget med en rem eller piercinger? Eller sender man direkte et PINKSHOT som svar?

fissebilleder billede fisse pinkshot skamlæber intime sensuelle billeder
Photo by John Rocha on Pexels.com

Fissebillede

Her hos sensuelle har vi drøftet emnet meget og vi har alle gjort det. Vi gør det stort set alle stadigvæk, måske ikke så tit men for, at pifte manden eller kæresten op. Når man er single eller ny i et forhold, kan dette ske dagligt, ligesom lysten til sex i et forhold. For de fleste meget høj i starten og for de heldige uændret lyst til sin partner igennem hele livet.

Når tilbage til emnet, fissebilleder. Det smager ikke så godt i min mund.

På de sociale medier, bliver du nogle gange bedt om at sende nøgenbilleder (“Send nudes”). Men hvad er det han vil se? Man kan som kvinde komme helt i tvivl om, hvad det er som han gerne vil se? Når man efter nogen tid så sender noget, får han så det, hvad han gerne vil, eller forestiller han sig resten og måske uden egentlig at sige det? Jeg kan godt lide klare udmeldinger og udtalelser: Dickpic gør det klart, hvad det handler om – hanen, i al sin herlighed, ligeud. Du ser, hvad du får (forhåbentlig) 

Sender kvinder færre billeder af seksuelt indhold sammenlignet med mænd? Det tror jeg bestemt ikke! Vi har bare ikke et fancy navn til det. Hvorfor det? Taler vi ikke om det, fordi vi er blufærdige?

De fleste kvinder jeg har talt med, synes det er frækt, at sende intime billeder af sig selv fordi, at de har lært at elske deres egen fisse, dens udseende og smag. Min erfaring er, at de som ikke sender aldrig har lært, at acceptere sig selv og deres seksualitet. Ikke føler sig tilpasse med deres egen fisses udseende og det er en skam. Måske vi skal lave en artikel om, hvordan man lærer at elske sin egen fisse?

I tider med tilfældig dating kan et intimt billede enten føre til målet hurtigere eller adskille bukkene fra fårene: sådan et billede efterlader aldrig modtageren ligeglad.

Så lad os tale om det som mænd, men til det har vi brug for en sproglig ækvivalent til Dickpic.

Nu bliver du spurgt:

AFSTEMNING

Som kvinde, hvad kalder du det billede, du sender fra din smartphonen til ​​den fyr, du vil ophidse eller gøre helt ustyrlig? Eller som mand, hvad kalder du det billede, som en kvinde sender til dig, som gør dig vild i varmen?

 • fisse billede
 • kusse shot
 • fisse selfie
 • nøgenbillede
 • vulva nærbillede
 • vagina billede
 • pinkshot
 • fissefrister
 • Andre: …

Det er kun begyndelsen på diskussionen, lad os høre dine tanker, kommenter eller send os spørgsmål – lad os give den et sejt navn, tøser!

#sensuelle #vagina #pinkshot #dickpic #pikbilleder #fotograf #billeder #selfie #skamlaeber #skamlæber #klitoris #clitoris #closeup #grotte #skede #kusse #fisse

Sensuelle pinkshot

Husk at tilmelde dig vores nyhedsmail, som kommer når der er noget spændende at skrive om, som f.eks nye blog indlæg, anmeldelser eller andet frækt. Vi sender altid vores nyhedsmail ud om fredagen, så weekenden kan blive ekstra fræk.

Fræk Fredagsmail

Få en hilsen hver fredag og bliv updatet på hvad der sker på vores frække side.

Vi spammer ikke!

En tanke om "De der billeder, ikke?"

 1. Jeg synes pinkshot lyder helt fint. Alt andet bliver for vulgært og for porno agtigt.

  Jeg kunne dog godt tænke mig at høre, om der var nogle fotografer, eventuelt kvindelig fotografer, som er specialiseret indenfor området, da jeg godt kunne tænke mig, at få lavet noget kunst eventuelt kunstbillede, at min nederste dele.

  Knus Malene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *