Om lyster, behov og roller

Om lyster, behov og roller

Den menneskelige seksualdrift er virkelig en forunderlig en. Helt grundlæggende er vores instinkt jo at have sex for at formere os og opretholde bestanden, men i modsætning til alt andet levende på jorden er vores lyster og behov styret af så meget andet end dette. Vi bliver påvirket af vores opvækst, oplevelser – gode som dårlige, mennesker vi møder, medier og samfundet generelt. Eksperimenteren med det seksuelle udover normerne har alle dage fundet sted i mere eller mindre grad, men gennem tiderne er det gradvist blevet mere og mere legalt og det er ikke længere på samme niveau tabubelagt at have diverse fetishes eller afvigende seksualitet. Fx var det engang ligefrem forbudt ved lov at have homoseksuelle tendenser – hvilket det desværre stadig er nogle steder i verden – nu til dags møder man i Danmark stort set aldrig så meget som et løftet øjenbryn hvis man fortæller at man er homoseksuel eller et andet sted på LGBTQ+ skalaen. I de 7 år jeg har været ude af skabet har jeg ikke en eneste gang mødt misbilligelse.

Når man er i et parforhold er det altid en balancegang at finde fælles fodslag i sexlivet. Det er min erfaring at man sjældent er præcis det samme sted i forhold til lyst og behov, og ofte dør sexlivet ud i takt med børn og travl hverdag. Det er tit på denne bekostning parforhold går i stykker. Jeg har opdaget hos mig selv, at min lyst til sex altid har været størst lige efter et forlist forhold. Da er alle frustrationer og uforløste forventninger taget ud af ligningen. Jeg kan få lov til bare at have de behov jeg har, og søge tilfredsstillelse uden forpligtelser. At være fri og uden partner gør mig modig, frimodig og vildt sulten efter at blive begæret.

Hele mit liv har jeg altid været bange for at være single. Jeg har ikke følt jeg kunne leve alene, og blev jeg single, gik jagten straks ind på den næste partner. Nu, som 40 årig og single igen, er jeg endelig nået dertil hvor jeg ikke føler et behov for en partner. Men sex derimod har jeg et kæmpe behov for, og jeg er meget opsat på at få det jeg vil have – nemlig rå, uforpligtende sex. Hvis jeg ser mig selv udefra, får jeg næsten lyst til at tage mig til hovedet. Jeg har virkelig haft travlt med at finde dem der skulle hjælpe med at opfylde mine behov. Dette gjorde jeg fordi jeg ikke orkede at skulle befinde mig i det limbo alt for længe, og det lykkedes faktisk rigtig godt. Jeg er stolt af mig selv, for jeg formåede at slå mine følelser fra og arbejde målrettet i min søgning og udvælgelse. Jeg har et stort behov for at blive domineret og være under en Herre. Hurtigt fandt jeg den mand der skulle være min Herre, og jeg var hurtigt klar over at jeg var på rette hylde. Der begyndte dog også at melde sig andre behov. Indeni mig er en lille pige der sukker efter omsorg og forkælelse. Som voksen er det gået op for mig at jeg som barn ikke helt fik de behov dækket i det omfang jeg havde brug for. Desuden har jeg ind imellem brug for at kunne trække stikket fra voksenlivet og alt det der følger med af ansvar osv. Hvad gør man så? Jo, jeg gik da på jagt efter en Daddy. I nogle konstellationer ville EN partner kunne dække begge sider, men ud fra tidligere erfaringer ved jeg hvor meget rod det kan skabe i mit hoved. Den lille pige i mig tåler på ingen måde dominans og afstraffelse, og hvis den dominerende partner også skal være den omsorgsgivende, bliver lillepigen forvirret, såret og ødelagt, og så giver det hele bare ingen mening. Nu lever jeg som lykkelig single, med en dominerende Herre der tilfredsstiller mine mere rå behov for fx at kunne mærke min krop ved hjælp af slag og hård sex, og en sød og omsorgsfuld Daddy der virkelig forstår at forkæle mig med opmærksomhed og blid sex, og lader mig være fjollet og fnise som en lille pige. Begge mænd kender til hinandens roller i mit liv, og er fuldt indforståede med det.

Lyster

Hvis nogen har læst mit tidligere indlæg her på siden, tænker I måske ”Jamen er hun da helt gået over til mænd nu?” Nej ikke helt. Årsagen til at jeg i første omgang søgte mænd, var bl.a. for at undgå de romantiske følelser som jeg så nemt får for en af mit eget køn. Der er så i mellemtiden sket det, at jeg er blevet kontaktet af den kvinde jeg for syv år siden havde min første homoseksuelle relation til. Hun kunne godt tænke sig en ren seksuel relation, hvor hun kunne få lov til at tilfredsstille mig – uden modydelser. Så denne overenskomst er nu i hus, med tilladelse fra min Herre. Hun kommer forbi i ny og næ, når lysten melder sig. Vi har sex, snakker lidt, og så tager hun hjem igen – that’s it.

Så ringen er nu sluttet. Alle sider af mig bliver tilfredsstillet, af tre forskellige personer, og ingen af dem behøver bekymre sig om, om de nu kan dække mine behov. Jeg føler mig i balance og harmoni, og jeg er så glad og let indeni.

Smid gerne en kommentar. Vi vil så gerne høre din mening 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *