TINY TEASER COUPLES VIBRATOR

TINY TEASER COUPLES VIBRATOR

Legetøj er et rigtig godt alternativ, når man er alene og lysten pludselig opstår. Men er man et par, kan det bestemt også være en fræk oplevelse, specielt hvis begge parter får fornøjelsen af legetøjet.

Oftest er det jo sådan, at manden benytter vibrator eller dildo på kvinden og den vej rundt, må nøjes med at nyde synet og lydene.

Hvad gør Tiny Teaser Couples Vibrator speciel?

Tine Teaser er lavet til, at begge parter kan nyde de frække vibrationer på samme tid, og det helt uden, at nogen skal holde legetøjet på plads.

At bruge Tiny Teaser er faktisk ret let. Uanset hvor våd kvinden er, anbefaler jeg altid, at man benytter lidt vandbaseret glidecreme, når man stikker et eller andet op i sig selv og specielt på undersiden også, hvis manden skal have sin penis op i dig imens. Skub let den smalle del af vibratoren op i dig og lad den store del hvile imod din klitoris. Hvis den ikke sidder helt stramt, kan du forme den, så vinklen bliver smallere og den får et bedre greb omkring venusbjerget.

Benyt fjernbetjeningen og styr de 2 motorer på hhv klitoris og kombineret mod dit g-punkt og mandens penis. Nogle gange skal man lige vinkle den en lille smule, hvis dit g-punkt som hos mange kvinder sidder en lille smule til den ene side.

Man føler sig lidt mere fyldt ud, når vibratoren er i skeden sammen med mandens penis. Med lidt fantasi, kan man sagtens tænke på en anden mand, da det ikke føles helt som den man kender. Men lad for alt i verden være med, at fortælle det til din partner.

Den invendige del føles behagelig mod g-punktet, da den bløde silicone belægning hverken er hård eller ubehagelig. Den føles faktisk også mere behagelig end en finger eller andet lidt hårdere legetøj. Den udvendige del vibrerer skønt på klitoris og med klik på fjernbetjeningen, kan man let skifte styrke eller program.

Som med så meget andet legetøj, som er fjernbetjent, kan man også benytte denne til leg udenfor soveværelsets 4 vægge. Det er kun fantasien som sætter grænser for, hvor man kan benytte vibratoren, når den er skjult under tøjet. Så om det er ren forspil inden legen fortsætter et andet sted, eller om du skal have nydelsen midt under en koncert, på discotek eller et andet sted, hvor lydniveauet er højt, så ingen hører dig stønne, er jo helt op til jer. Hvis du er meget følsom på klitoris eller g-punkt er denne perfekt. Er du derimod vant til en kraftig Magic Wand, er denne måske en lille anelse for mild, men du kan sagtens komme alligevel. Jeg kunne også mere end et par gange.

Tiny Teaser Couples Vibrator kan købes bl.a. hos MSHOP

Læs mere om shoppen her

(resten af anmeldelsen længere nede)

TINY TEASER COUPLES VIBRATOR

MAX point er 10

8.3

ENDELIG VURDERING OG SIDSTE ORD


Selve vibratoren er faktisk rigtig fin. Dejlig blød silikone, og de 2 fornuftige motorer, som giver gode vibrationer er bestemt. Fjernbetjeningens høje klik lyde generer mig lidt. De minder mig og den tid, hvor jeg blev trænet som slave og kliklydene havde betydning for, hvad jeg skulle gøre, men det kan udbyderen jo ikke gøre for. Batteritidens levetid er fornuftig, men jeg har også et stort behov og en enkelt eller fem orgasmer er som regel ikke nok for mig.
Alt efter årstid og kampanger, kan den erhverves fra ca. kr. 280-300.

FORDELE


 • Stimulerer begge parter under sex
 • Styres let med fjernbetjening
 • Dual vibratorer, som stimulerer G-spot, klitoris og penis
 • Silkeblødt silikone materiale
 • 10 vibrationstilstande
 • Prisvenlig parvibrator
 • Genopladelig

ULEMPER


 • Fjernbetjeningens “klik” er meget høje
 • Batterilevetiden er ligesom en iPhone, udemærket med ikke optimal.
 • Den er stærkt vanedannende
 • Ikke til personer, men lav følsomhed på klit eller g-punkt.


Mere om Tiny Teaser Couples Vibrator

Tiny Teaser Couples Vibrator oplades ved hjælp af den medfølgende USB-oplader, som passer i gængse opladere. Den er klar efter et par timer i opladeren. Den gøre let rent med vand eller et cleaning produkt til sexlegetøj. Den er stænktæt, så smid den ikke i opvaskemaskinen eller i vaskebaljen sammen med dildoen!

Selve vibratoren er ca 8 cm lang og 3,5 cm bred og vejer ca 70 gram, så den har ingen problemer med, at hænge fast inden under trussen på en bytur. Fjernbetjeningen vejer små 20 gram og er ca. 7 cm lang og 4 cm bred. Så den er ikke helt usynlig i hånden, men bliver heller ikke væk i sengen, hvis man lige er uopmærksom et øjeblik og taber den.

se dagspriserne hos forhandlerne herunder:

MSHOPCheck dagsprisen her:
M shop

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *