Ukendt destination

Ukendt destination

Af Sara på sensuelle DK

Jeg har lige fået fri fra arbejde. Det er mørkt udenfor. Jeg begiver mig mod banegården for at tage toget hjem. Jeg har ikke hørt fra Herren hele aftenen, men jeg ved Han kan følge min færden via en app, og det både tænder og skræmmer mig lidt. Hver gang jeg hører en bil ser jeg mig omkring. Er han mon i nærheden, ude i mørket? Tanken får min fisse til at dunke af længsel. Toget ankommer, jeg stiger på og toget sætter igang. Pludselig tikker en besked ind “Hvor skal du hen tøs?”. “Øh… hjem” svarer jeg. “Prøv igen” svarer Herren. Jeg tænker så det knager og svarer “Hvor ønsker Herren jeg skal hen?”.


Lige før mit egentlige stop kommer svaret “Bliv i toget til du får besked på andet, og nu husker du vel at være tilgængelig?” Jeg får et sug i maven. Tilgængelig betyder intet undertøj, og jeg har både trusser og bh på. Hurtigt finder jeg toilettet og får rettet fejlen. Nyder følelsen af mine jeans mod min nøgne fisse.


Efter to stationer kommer en ny besked “Stig af næste gang, og gå til tunellen under skinnerne”. Med pulsen dunkende og adrenalinen susende i årerne stiger jeg af og ser mig omkring. Kender ikke stedet, men finder hurtigt en sti der ser ud til at føre ned under jernbanen. Der er også andre der skal den vej, en ældre dame og to unge piger der går og fniser. Da jeg er halvvejs inde i den dunkle tunnel ser jeg ham, gående imod mig.

Stopper op, er tavs og afventende. Vi udveksler blikke, og jeg kan se at han er legesyg og jeg er det legetøj, han har tænkt sig at lege med. Han tager om mig i noget der udefra ligner en almindelig omfavnelse, men lige inden de unge piger passerer os, får han på en eller anden måde fat på min ene brystvorte og vrider den hårdt, alt imens han tøjler mig med blikket. Jeg skriger indeni.


Da vi er alene i tunellen hiver han mine bukser ned, ser tilfreds på min bare røv, knepper mig hårdt op ad tunellens rå væg og beder mig så klæde mig på igen.


Vi går til hans bil, hvor Han roser mig, holder om mig, og kører mig hjem.

Her på Sensuelle elsker vi kommentarer på vores indlæg. 😉

sensuelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *