Advokaten

Advokaten

Advokaten

af @mr-d

Jeg parkerer bilen foran det store hvide hus. Stiger ud og går om til bilens bagagerummet. Åbner bagsmækken, tager den sorte kuffert og lukker igen. Jeg trækker vejret dybt, inden jeg åbner havelågen. Jeg skal lige have styr på mig selv. Styr på nerverne. Så roligt, som jeg kan, går jeg op ad havegangen. Op til hoveddøren. Jeg kan se, at der er lys i hele huset. Men jeg ved, hun er alene hjemme i aften. Jeg kan høre musik bag den lukkede dør. Jeg ringer på og kan høre dørklokken igennem huset. Hun ved, at jeg er her. Hurtige skridt fortæller, at hun er på vej. Hun låser hurtigt op og håndtaget går ned. Døren går op og…

advokaten

Det startede for ca. to uger siden. En besked i min Instagram indbakke fra hende. Beskeden var kort. ”Hvordan går det?” og et sort hjerte. Der var ikke noget at tage fejl af. Hun var tilbage, og hun ved, hvad hun vil have. Efter få beskeder frem og tilbage var tonen blevet noget varm og liderlig. Hun beskrev, hvad hun længtes efter mig, og at Mr. D var i hendes tanker, når hun legede med sig selv. ”Stop! Indtil vi ses, så må du ikke lege med dig selv eller komme!”
Min besked var kort og ikke til at misforstå. Der gik lidt, før hun svarede: ”Javel” efterfulgt af en trist emoji.
De næste 14 dage gik med, at hun delte sine fantasier med mig. Hvordan hun ville overlade kontrollen fuldkommen til Mr. D og bare forsvinde ind i min mørke verden af lyst og begær. Hun ville have en pause fra stress og sin hektiske hverdag. Bare være. Være tilstede i øjeblikket og få slukket for alle tankerne og føle at hun svæver. På den måde, som kun Mr. D kan gøre det. Jeg kunne gøre ved hende, som jeg lystede. Hun vil være min igen.

Døren går op, og i den store oplyste hall står hun. Som beordret er hun iført sorte stiletter, sorte selvsiddende strømper, sort blonde undertøj og om halsen har hun halsbåndet. Halsbåndet, som jeg har givet hende. Kæden fra halsbåndet glider ned over hendes slanke krop. Ned imellem hendes små faste bryster og ender i hendes hånd, som hun rækker frem imod mig. Hun smiler. Jeg smiler og står stille for at nyde synet et øjeblik, inden hun trækker mig ind til sig og kysser mig. Jeg slipper kufferten, og lader min hånd glide op ad hendes ryg. Op til hendes hår. Vikler mine fingre ind i hendes hår og hiver hendes hoved bagover. Kysser hendes hals og beordrer hende på knæ. Jeg når kun lige at skubbe døren i bag mig, inden hun adlyder. Hun er allerede i gang med at løse mit bælte. Hun flår mine bukser ned om knæene. Tager min stive pik i munden og begynder grådigt at sutte den. Jeg tager min jakke af og kaster den over entrébænken. Kigger ned på hende. Hun kigger op på mig. Hun prøver at smile, mens hun ligger der på knæ og sutter min pik, midt i den fine hall.

Hun lukker øjnene og ser ud til at nyde den. Så slikker hun sin finger våd og begynder at kæle for mine nosser, mens hendes hånd bevæger sig mere bagud. Først finder hun min anus. Kæler lidt for det, inden hun stikker fingeren ind. Mine øjne triller bagover og ind i hovedet. Hendes anden hånd kærtegner min pik, og den glider ind og ud af hendes mund. Jeg kæmper for at holde balancen, så jeg ikke vælter ned over hende. Jeg må gribe fat i noget. Min venstre hånd fanger gelænderet. Min højre hånd, hendes baghoved. Jeg presser hendes hoved ned over min stive pik, indtil hun gagger. Hun sutter, og jeg nærmer mig klimaks. Jeg får fremstammet: ”Jeg.. Jeg ko.. Jeg KOMMER!” og i det samme eksploderer jeg i munden på hende. Det drypper fra hendes hage, da hun kigger op på mig og siger med et smil: ”Velkommen. Godt at smage, at du har savnet mig”, inden hun, med en finger, tørrer de sidste dråber op og slikker sine fingre rene. Hun vender sig rundt og stikker røven i vejret. Hun ved hvad, der skal ske. Hun kender min fremgangsmåde. Jeg åbner den sorte kuffert. Finder glidecreme og den lille metal-buttplug med smykket frem. Trækker hendes trusser ned og indfører den forsigtigt i hendes røvhul. Hun giver et lille støn af nydelse. Hun rejser sig. Knipper øjne sammen, hun skal lige vænne sig til at have min plug i, igen.

”Vil du have et glas vin?” spørger hun, mens hun elegant går ud i køkkenet.
”Jeg har også bestilt sushi. Det kommer om en time – du åbner og tager imod” siger hun legesygt og smilende til mig. Jeg kan godt forstå hende. Sushibuddet ville nok kigge en del, hvis hun åbnede, kun iført det outfit. Hun rækker mig den kolde hvidvin og vender ryggen til mig. Jeg tager glasset med venstre hånd og min højre hånd glider ned i hendes trusser. Hun er glat og våd. Meget våd. Hun lukker øjnene, og jeg finder hendes klitoris, hun giver et lille støn. Jeg stiller glasset fra mig på køkkenbordet, og med min venstre hånd tager jeg fat om hendes hals. Presser hende ind imod mig, jeg kan mærke hende skønne røv mod mit skridt. Min højre hånd leger med hendes klitoris. I hendes øre hvisker jeg: ”Kan du huske reglerne?”
”Mmm…” stønner hun.

”Du skal spørge om lov til at komme. Hver gang,” hvisker jeg. Med masser af luft på stemmen svarer hun ”jaaa…” Hun vrider røven op ad mig. Hendes hoved er bukket bagover og hviler på min skulder. Hun stønner forsigtigt: ”Må jeg…? Må jeg komme?”
”Nej!”, svarer jeg og tager hånden op fra hendes trusser. Hendes dybe suk afslører hendes frustration. Hun har ikke måtte lege med sig selv eller få orgasme i de sidste to uger. Hele hendes krop skriger på forløsning, og nu har hun også fået en buttplug i.

Vi går ind i stuen og sætter os i den store lyse sofa i stuen. Hun har tændt stearinlys. Hun fortæller om sin stresset og pressede hverdag. Lange dage i retten. Dommere, der ikke vil give hende ret og alt muligt andet. Kollegaer, der ikke fatter noget. Klienter, der stiller urimelige krav. Jeg smiler og nikker. Spejler hende. Stiller et spørgsmål en gang imellem. Alt sammen, imens hun sidder i sit undertøj og halsbånd. Jeg nyder synet af hende. Hun stopper op og kigger på mig. Smiler. Læner sig så op ad mig, som var jeg ryglænet i en blød lænestol. Min hånd kærtegner hendes bare mave. Glider op til hendes bryster. Kærtegner dem. Hun spænder op i kroppen igen. Min hånd glider ned til hendes trusser. Ind bag stoffet. Ned til hendes våde fisse. Hun vrider sig. Hun vender sig rundt, så hun ligger på alle fire. Kysser mig, inden hun kaster sig over mit bælte. Hun åbner mine bukser og tager min pik i munden igen. Mens hun sutter, vender jeg hende. Tager hendes hofte op til mit ansigt. Vi ender i en alternativ 69’er. Jeg skubber trussekanten til side og begynder at slikke hende. Holder fast om hendes hofte. Hendes støn bliver dæmpet af pikken i munden på hende. Jeg smider hende om på chaiselongen. Tager fat om hendes hals. Holder hende nede. Stikker to fingere op i hendes fisse og finder hendes G-punkt. Får øjekontakt med hende, mens mine fingre pumper ind og ud af hende. Hendes øjne er helt spilet op. Hun griber fat om min hånd på sin hals, mens hun vrider sig fra side til side. Hun er ved at komme, da det ringer på. Sushien er her. Jeg rejser mig. Retter på mit tøj. Lukker mine bukser igen. Lader en hånd glide henover fuldskægget. Kigger på hende og smiler: ”Ligner jeg én, der lige har slikket fisse?” Hun griner. Jeg elsker det grin. Jeg går ud og tager imod maden.

Mens vi spiser, taler vi videre om hendes job. Hun brokker sig mere over sine kolleger. Hun fortæller mere om sine retssager. Mine øjne tager hende ind. Nyder hende, som hun sidder der i sofaen. Hendes elegante bevægelser. Hendes blik fanger mit. Hun smiler. Hun ved godt, at mine øjne er over alt på hendes krop.
”Du drikker ikke din vin. Kan du ikke lide den?” Hendes spørgsmål river mig ud af min fantasi om, hvad jeg vil gøre ved hende om lidt.
”Nu skal jeg lave en gin & tonic til dig”. Hun rejser sig og forsvinder ud i køkkenet. Hun kommer tilbage med drinken til mig. Jeg kører vist ikke hjem i aften, tænker jeg for mig selv, mens jeg tager en tår af den kølige drink. Vi snakker om løst og fast, mens vi spiser lækre sushi.

Da vi begge er færdige med at spise, rydder vi af. Jeg går ud i køkkenet for at smide den tomme emballage ud, hun følger efter mig. Stopper mig ved køkkenvasken. Tager fat om mit ansigt og fører min mund ned til sin. Hun smager salt af soya og sødt af vin. Hun krammer sin krop ind til min og hvisker i mit øre: ”Gør ved mig, hvad du vil. I aften skal du gøre alt det ved mig, som du ønsker.” Jeg tager fat kæden til halsbåndet, som hun stadigvæk har på. Beordrer hende ned på knæ. Trækker hende efter mig. Igennem hall’en, samler den sorte kuffert op på vejen. Hun kravler på alle fire efter mig op ad trappen, ned ad gangen til hendes soveværelse. Jeg tager fat i halsbåndet, og får hende op og stå. Smider hende på sengen. Hun kravler op i hovedenden. Trækker dynen op om sig. I fodenden lægger jeg min sorte kuffert. Åbner den og begynder at finde de ting, som jeg vil bruge. ”Jeg tror aldrig, jeg har fået lov til at se, hvad du har i kufferten” siger hun, mens hun strækker sig for bedre at kunne se indholdet. Hun følger nysgerrigt med, mens jeg tager straps frem. Hun er en Ropebunny, så jeg ved, at hun nyder at blive bundet. Det passer perfekt med min Rigger-side. Over døren sætter jeg et par straps i klemme. Jeg sætter den sorte wand i stikkontakten. Tager gagball’en frem. Kigger på hende og hvisker: ”Kom her”, og hun adlyder villigt. Hopper ned fra den høje seng og stiller sig foran mig. Af sig selv går hun ned på knæ. Uden et ord åbner hun munden. Afventende, kigger hun mig i øjne, mens jeg placerer gagball’en i hendes mund. Hun bukker hovedet fremover, så jeg kan spænde den i nakken. Jeg tager hendes hånd og rejser hende op. Fører hende over til døren og presser hende op ad den. Tager fat om hendes håndled og fører armene op. Over hendes hoved spænder jeg hendes spinkle håndled fast. Tager hendes trusser af. Hendes øjne følger mig, da jeg går tilbage til den sorte kuffert. Finder spreaderbaren frem. Går tilbage til hende. Sætter mig på hug foran hende. Tager fat om hendes ankel. Spænder spreaderbaren fast. Først den ene ankel og dernæst den anden. Går tilbage til kufferten og finder klemmerne frem. Skubber hendes sorte BH til side, så jeg kan få fat i hendes brystvorter. Kærtegner dem. Sætter klemmerne på. Hun lukker øjnene i smerte, og gagball’en dæmper hendes støn. Hun åbner øjnene igen.
”Du skal tælle dine orgasmer højt” beordrer jeg hende. Hun nikker ivrigt. Hun ved hvad der venter hende, men hun ved ikke hvor mange. Mine hænder kærtegner hendes sexet krop. Nu er hun klar i den position, som jeg ønsker.

Jeg tænder min sorte wand. Sætter vibrationerne til det laveste niveau. Lader den glider op ad hendes inderlår. Op til hendes våde fisse. Hun udbryder et lille støn, da den rammer hendes klitoris. Jeg skruer op for vibrationerne. Stille og roligt op til max. Hun begynder at vride sig mere og mere. Hendes øjne er spærret helt op, og hun stirrer ind i mine øjne. Så kan hun ikke holde sig tilbage mere. Hun giver efter for sin orgasme. Hun lukker øjnene og skriger ind i gagball’en. Hun vrider sin krop og prøver desperat at samle benene. Da den første orgasme har lagt sig, hvisker jeg i hendes øre: ”Kom igen. Kom for mig”. Vandet i hendes øjne får hendes mascara til at løbe lidt. Igen begynder hendes krop at ryste. Hun lukker øjnene og skriger ind i gagball’en. Så slapper hun af, og roligt hvisker jeg i hendes øre: ”Igen”. Hun begynder at spænde op igen, men hun vender kroppen væk fra mig. Jeg tager fat rundt om hendes hals. Kigger hende i øjnene og hvæser igennem tænderne: ”Du bliver her”. Presser hende op ad døren. Jeg lægger al min vægt i for at holde hende, mens orgasmerne bølger igennem hendes krop. Hun har glemt alt om at hun skal spørge om lov til at komme. Hendes straf må komme en anden dag, lige vil jeg bare nyde hende og hendes fantastiske orgasmer.

Jeg slukker wanden og lægger den fra mig. Tager gagball’en ud. Aer hende på kinden, mens jeg kigger dybt ind i hendes øjne. ”Hvor mange gange kom du?” ”Syv”, svarer hun næsten stakåndet.
”Godt, så er vi snart halvvejs”, svarer jeg og løser hendes hænder. Fører hende over på sengen. Får hende til at lægge sig på knæ, og af sig selv indtager hun positionen. Røven i vejret og hovedet i madrassen. Jeg fjerner den lille metal-buttplug, og tager den store buttplug af glas frem. Smører mere glidecreme ud over hendes røvhul. Gnider den kølige glasplug ind i glidecremen, der ligger ud over hendes røvhul. Forsigtigt presser jeg den store buttplug ind i hendes stramme røvhul. Den kommer halvvejs ind, men hun klynker lidt. Hun slapper ikke nok af. Jeg beordrer hende til at trække vejret dybt og slappe helt af. Som en god pige, gør hun hvad hun får besked på. Hele hendes krop synker lidt, da hun puster ud og buttpluggen glider helt ind i hende.
Jeg tager et par manchetter og binder hendes hænder på ryggen. Jeg sætter wanden på hendes klitoris og skruer den op på max igen. Hendes støn tager til. Hun tigger om, at jeg skal kneppe hende. Så stønner hun: ”Må jeg? Må jeg? Må jeg?” Nu husker hun at spørge.
”Ja, kom for mig, som en god pige” hvæser jeg ud gennem tænderne. Hun skriger sin orgasme ud, så det kan høres igennem hele det tomme huset. ”Igen!” hvæser jeg og holder hende fast, så hun ikke kan kravle væk og få den pause, hun prøver at få. Hun skriger og stønner. Tigger og beder om en pause. Men ingen stopord, så jeg holder hende nede og tvinger hende til at komme igen. Og igen. Og igen.

Udmattet vender hun sig om på ryggen, kigger på mig. ”12. 12 orgasmer. Tak”. Så falder hun sammen på sengen. Jeg spreder hendes ben, tager fat i hendes hofte og løfter den op. Nyder synet af hendes dejlige våde glatte fisse og den store buttplug i hendes røv. Jeg rejser mig. Tager mit tøj af. Trækker hende ud på kanten af sengen. Vender hende rundt, så hun ligger på knæ, hendes fisse i den perfekte højde. Hun indtager positionen så perfekt. Hovedet ned i madrassen og røven op. Jeg fører min stive pik ind i hendes våde, varme fisse. ”Åh, hvor jeg elsker din pik. Knep mig. Knep mig!” stønner hun. Jeg begynder at støde op i hende. Først små blide stød. Så dybe stød. Hver gang jeg støder op i hende, kan jeg mærke, hvordan buttpluggen presser hendes fisse sammen om min pik. Den bevæger sig i takt med mine stød. Jeg tager wanden igen og sætter den på hendes klitoris. Hun begynder at skrige igen. Denne gang glemmer hun at spørge om lov. Hun kommer uden at få min tilladelse. Hun kan ikke holde orgasmerne tilbage mere. Hun vrider sig i ekstaste. Hendes krop er varm og svedig. Jeg tager godt fast i hendes hofte for at kunne støde helt i bund i hende. Hendes fisse føles så stram om min stive pik. Jeg kan ikke holde min udløsning tilbage længere. Min pik eksploderer op i hende. Vores kroppe smelter sammen i en svedig knude af arme og ben, der er flettet ind i hinanden. Jeg lægger hele min kropvægt ned over hende. Hun ligger på maven og jeg oven på hende. Jeg kan smage hendes salte sved og dufte hende. Min pik glider ud af hende, og jeg lægger mig ved siden af hende. Betragter hende. Hun ligger med lukkede øjne. Helt stille. Prøver at trække vejret roligt igen. Hun kommer stille og roligt til sig selv igen. Hun åbner øjnene lidt og smiler.
”Er du okay?” spørger jeg hende. ”Mmm…”, svarer hun med et lille smil. Jeg sætter mig på knæ over hende. Løser manchetterne. Tager halsbåndet af hende. Forsigtigt tager jeg fat i buttpluggen og trækker jeg den ud af hende. Hun sukker dybt og smiler, mens hun hvisker: ”Tak. Tak for at du har skabt ro i mit hoved igen”.

På hendes badeværelse vasker jeg mig og buttpluggen. Kigger mig i spejlet og smiler til mig selv. Det har været en god aften. Det har været fantastisk at være sammen med hende igen. Vi har vores særlige connection. Jeg går tilbage til soveværelset. Hun har trukket dynen op over sig. Hun ligger og smiler, mens hun betragter mig. Nøgen, pakker jeg mine ting sammen i kufferten igen. Lyner den til. Så lægger jeg mig for at holde lidt om hende, inden jeg kører igen. Vi ligger i ske. Hun trækker mig ind til sig og hvisker: ”Bliver du ikke og sover her i nat?”
Hendes ord rammer noget i mig. Minder dukker op i mit hoved. Frygt dukker op i mit hoved. Er vi på vej tilbage til det sted vi var før? Vil hun have et forhold igen? Jeg er glad og skræmt på samme tid. Tør jeg gør mig sårbar igen? Hvad nu hvis hun knuser mit hjerte en gang til? Hvad nu hvis jeg knuser hendes hjerte en gang til?
Jeg hører mig selv sige: ”Selvfølgelig bliver jeg og sover i nat.”. Men en lille stemme i mig, skriger at jeg skal løbe væk igen. Løbe væk inden at vi sårer hinanden igen. Er min afhængig af hende for stor?
Hun putter sig ind til mig. Varmen fra hendes nøgne krop får den lille stemme til at tie stille. Det her føles rart. Det føles rigtigt. I nat er vi sammen igen. I nat er vi et, igen. Hvad, der sker i morgen, er en anden sag.

Mr. D

Husk at tilmelde dig vores nyhedsmail, som kommer når der er noget spændende at skrive om, som f.eks nye blog indlæg, anmeldelser eller andet frækt. Vi sender altid vores nyhedsmail ud om fredagen, så weekenden kan blive ekstra fræk.

Fræk Fredagsmail

Få en hilsen hver fredag og bliv updatet på hvad der sker på vores frække side.

Vi spammer ikke!

2 tænkte på "Advokaten"

  1. Spændende fortælling. En skam den er skrevet fra en mands vinkel. Det kunne være spændende om den kunne skrives fra kvindens vinkel, så man lettere kan sætte sig ind i kvindens sted.
    Men en god og velbeskrevet fortælling, som går lige ind hos en ganske almindelig husmor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *