Til Middag hos…

Til Middag hos…

af @mr-d

Perlegruset springer under dækkene på min bil, da jeg trækker op i indkørslen. Det lille hvide hus med lys i vinduerne lyser op i skumringen her ude på landet. Jeg er spændt. Prøver at berolige mig selv. Jeg ved, hvad der forhåbentlig venter. På trods af alt mit forarbejde, så kan det stadigvæk gå skævt. Alle forventninger burde være afstemt. Jeg burde have styr på alt. Men der er stadig en chance for, at det ikke går, som jeg har planlagt. Træk vejret. Træk vejret dybt og roligt. Luk øjnene. Pust ud. Helt ud.

Jeg stiger ud af bilen. Tager den lille sorte kuffert fra bagagerummet og begiver mig op imod hovedøren.
Hun har allerede set mig, så da jeg er et par meter fra døren, åbner hun for at tage imod mig. Hun smiler. Hendes røde hår står ud til siderne. Hun er klædt i en hvid bluse og sort nederdel. Hun kender min smag. Vi omfavner hinanden og mødes i et kys. Mine hænder finder hurtigt op under hendes nederdel.
”Hvad er det?” udbryder jeg. Hun smiler.
”En sexet bodystocking” svarer hun selvsikkert. Jeg kigger intenst ind i hendes øjne.
”Hmm… Den går ikke” siger jeg.
”Okay, så må jeg jo tage den af. Kom indenfor,” svarer hun og smiler sit drilske smil. Brat’en i hende provoker mig. Hun prøver altid at udfordre mig, mest for at få en voldsom reaktion. Det er vores spil.

”Du må holde øje med maden imens,” siger hun henkastet, mens hun forsvinder ind i huset. Jeg prøver at danne mig et overblik over den menu, hun har valgt til os, mens jeg sikrer mig, at intet brænder på.
”Det klarer du da også godt” siger hun, da hun næsten sniger sig ind på mig bagfra. Hun kærtegner min ryg og kysser mig. Dybt. Mine hænder ryger op under hendes lille sorte lårkorte nederdel. Ingenting. Hun er våd. Jeg stikker to fingere op i hende. Hun stønner. Jeg stikker mine fingere i munden på hende, så hun kan smage sig selv. Beordrer hende ned på knæ. Hun åbner munden og venter på min stive pik. Jeg tager den frem og knepper hende i munden. Samler hendes røde hår med den ene hånd, så jeg kan styre hendes hoved. Men den anden hånd tager jeg fat om hendes hals. Fører hendes hoved ned over min stive pik. Presser hende i bund, så min pik kommer helt ned i hendes hals. Spyttet står ud af hendes mundvige. Hun er ved at kløjs i min pik. Jeg er tæt på klimaks. Men stopper. Jeg ved, hvad der forhåbentlig er i vente.
Hun rejser sig igen. Tørrer sig om munden og retter på sit tøj. Ser til maden.
”Jeg har planlagt, at maden skulle være færdig til ca. kl. 19:15. Det burde passe,” siger hun og sætter fadet ind i ovnen. Jeg lukker mine bukser og kigger utålmodigt på mit ur. Retter på mit jakkesæt. Aftalen var kl. 19:00. Min vejrtrækning er overfladisk. Jeg er lidt nervøs og anspændt. Beroliger mig selv. Det behøver ikke blive andet end en hyggelig middag.

Klokken er 19:07, da hendes bil kører ind i indkørslen ved siden af min. Der går et par minutter. Hun stiger ikke ud. Jeg beslutter mig for at gå ud og tage imod hende, så hun kan se, at hun er det rigtige sted. Hun har jo ikke været her før. I mørket går jeg helt op til hendes bil, åbner døren og smiler til hende.
”Du har vel ikke fortrudt?”.
”Nej, nej, jeg skulle bare lige svare på en besked” siger hun og smiler. Jeg tilbyder hende min arm og fører hende indenfor. Hun virker lidt spændt, hvilket jeg godt kan forstå.

Jeg præsenterer de to kvinder for hinanden. Den lille rødhåret brat byder velkommen og begynder at vise rundt i huset. Jeg holder mig i baggrunden og betragter interaktionen imellem de to kvinder, som mødes for første gang. Deres small talk fascinerer mig. Det virker til, at de begge er imødekommende og udadvendte. Måske den her konstellation, jeg har stået for, kan virke? Jeg håber det.

Brat’en viser den blonde submissive rundt i hele huset, mens jeg sidder ved baren, der adskiller køkken og spisestue. Smiler lidt for mig selv.
Vi sætter os til bords. Den blonde submissive har taget vin med, som jeg skænker op til os, mens den rødhåret brat serverer for os alle tre. Snakken går helt naturligt, mens vi nyder vin og mad. De to kvinder kender ikke hinanden i forvejen, så jeg koncentrerer mig om at holde samtalen gående. Men det er omsonst, for de virker til at gå fint i spænd. Vi snakker om alt muligt; Hvor vi har boet, vores børn, hvad vi har prøvet. Snakken lander hurtigt på sex. Brat’en er meget erfaren og har prøvet en del. Også trekanter. Den submissive har kun prøvet det én gang, da hun var ung. Hun har været i faste forhold igennem mange år. Men hun er hun blevet single og vil ud og prøve ting af. Det var også sådan, hun fandt mig. Hun ville prøve det dominante. Hun var nysgerrig, på f.eks. analsex. Hun kom tilbage efter mere. Flere gange.

Da vi er færdige med at spise, begynder Brat’en at rydde af bordet. Vi andre rejser os for at hjælpe. Vi sætter servicet på baren. Jeg vender mig mod den blonde submissive, og siger:
”Nåh, hvad tænker du? Kunne du tænke dig at kysse hende?”
Hun smiler forlegent, kigger ned og nikker. Jeg kalder Brat’en over. Fører hende hen imod den høje blonde submissive og træder et skridt tilbage. De mødes i dybe kys. Deres hænder kærtegner hinanden. Jeg betragter dem og nyder synet af dem. De begynder at tage tøjet af hinanden. Deres bevægelser er kærlige og sensuelle. Jeg træder ind i deres space igen. Tager fat rundt om dem. Tager fat i den submissives nakke, og kysser hende. Brat’en forsætter med at tage sit tøj af. Hun sætter sig på knæ og åbner mine bukser. Tager min stive pik frem og begynder at sutte den. Den submissive tager også sit tøj af og sætter sig på knæ, ved siden af Brat’en. De deles om min pik og samtidige kærtegner de hinanden. Brat’en begynder at lege med den submissives fisse. Kysser hendes krop, mens blondinen sutter min pik. Langsomt tager jeg min skjorte af, mens jeg nyder synet af de to sexede kvinder på gulvet foran mig. De kysser og kærtegner hinanden.

Jeg trækker en stol ud og beordrer den submissive til at sætte sig på den. Spreder hendes ben og får Brat’en til at slikke hendes glatte fisse. Sub’en stønner, mens jeg tager det sidste af mit tøj af. Stiller mig ved siden af Sub’en og tager fat i hendes hår. Fører hendes hoved ned til min stive pik. Hun er god til at sutte pik. Så god, at hun er en af de få kvinder, der kan få mig at komme, kun ved at sutte min pik. Jeg må stoppe hende, inden jeg kommer. Det vil være alt for tidligt. Vi er kun lige begyndt. Jeg kærtegner hendes små faste bryster. Hun vrider sig i nydelse. Brat’en er god til at slikke fisse. Hun har prøvet det før.
Vi flytter os ind i soveværelset. Jeg lader de to frække kvinder gå i forvejen, mens jeg tømmer mit vinglas. Smiler for mig selv. Trækker vejret dybt. Jeg skal lige falde lidt ned, så jeg ikke kommer for hurtigt. Jeg er overtændt at se på de to smukke kvinder lege med hinanden. Puster ud og følger efter dem.
De er allerede i gang. Brat’en ligger og slikker fisse på Sub’en. Jeg bemærker, at hun også har to fingre oppe i den våde fisse. Sub’en kigger på mig og smiler. Hun kniber øjne sammen i nydelse. Jeg stiller mig nede for enden af sengen. Bag Brat’en. Fører min stive pik ind i hende. Hun giver et lille støn. Jeg nyder synet af de to, mens jeg stille og roligt støder op i Brat’en. Får øjenkontakt med Sub’en. Vi smiler til hinanden. Nyder det alle tre. Så lukker Sub’en sine øjne. Hun spænder lidt op og stønner:
”Jeg.. Jeg .. Jeg kommer” Hun skubber sig lidt væk. Jeg trækker mig ud af Brat’en.

Vi skifter stilling. Jeg lægger mig på ryggen. Brat’en glider ned over min stive pik. Sub’en sætter sig ved siden af. Hun kærtegner min krop. Hun kærtegner Brat’ens krop. Jeg stryger min hånd ned ad hendes ryg. Min anden hånd er på Brat’ens bryst. De to kysser lidenskabeligt. Sub’en kysser mig. De to kærtegner hinanden. Sub’en skræver ind over mig, og sætter sig på mit ansigt. Jeg tager fat i hendes hofter og guider hende, så hendes fisse er lige over min mund. Min tunge finder hurtigt hendes klitoris. Begynder at lege med den. Jeg fornemmer, at de to kvinder kysser hinanden, imens den ene rider mig og jeg slikker den anden.

Brat’en vender rundet, så hun har ryggen modsat. Hvisker til Sub’en:
”Kom her,” og fører hendes hoved ned til sin fisse.
Sub’en slikker hende, mens hun på én og samme gang rider mig og blidt kærtegner mine nosser. Hendes fingre glider ned bagved. Ned til mit røvhul. Hun trykker forsigtigt. Leger lidt. Så stikker hun en finger indenfor. Det kan mærkes igennem hele min krop. Alt sitre. Jeg vrider mig i nydelse. Hun stopper og begynder at kysse og kærtegne Brat’en igen.
Bratten stiger af mig og vi rejser os alle op. De to kvinder står på hver sin side af mig. Jeg lægger en arm om hver af dem. Kysser Brat’en, mens Sub’en leger med min stive pik. Vender mig for at kysse Sub’en. Imens lægger Brat’en sig på sengen. Spreder benene. Nu er det Sub’ens tur til at slikke fisse.
”Men.. men jeg kan jo ikke finde ud af det,” undskylder hun.
Bratten fortæller hende, hvordan hun skal gøre. Hvor hun skal ramme henne. Hvordan hun skal føre to fingre op i den våde stramme fisse og lave den lille kom-her-bevægelse med de yderste fingerled. Sub’en går i gang. Da hun rammer det rigtige sted, kaster Brat’en hovedet bagover med et ”Fuck yeah! Lige der!”. Jeg smiler og stiller mig ned bag sub’en. Trænger op i hendes våde fisse. Stille og roligt øger jeg dybden af mine stød. Dybere og dybere. Brat’en stønner. Sub’en stønner. Jeg stønner. Vores tre nøgne varme, svedige kroppe mødes i den mørke nat. Vi nyder hinanden. Vi nyder synet af hinanden. Øjne mødes. Læber mødes. På kryds og tværs. Alle drages vi mod hinanden. Hænder kærtegner kroppe. Tunger leger. Min pumper af ophidselse. Jeg kan ikke holde mig tilbage mere. Jeg kommer i et brøl. Op i Sub’en. Mens hun slikker den rødhåret brat, som jeg har øjenkontakt med.

Jeg tager mini-wanden, der ligger på hylden ved siden af sengen. Tænder den. Giver den til Sub’en. Hun sætter den på Brat’ens klitoris. Hun rammer rigtigt. Det ses på Brat’en, der vrider sin varme, svedige krop i sengen.
”Åh! Fuck Yeah!” udbryder hun. Jeg stiller mig op ved siden af hendes hoved. Hun kaster sig over min stadig stive pik. Hun sutter den helt til roden. Pikken dæmper hendes udbrud, men der er ingen tvivl om, at hun nyder det. Nyder opmærksomheden i begge ender. Hendes krop begynder at bevæge sig i ryk. Som krampetrækninger. Hun kommer nu. Hele hendes krop er indhyllet i en stor orgasme. Hun skubber Sub’en væk og falder sammen i sengen. Hun hiver efter vejret. Prøver at genvinde kontrollen.
Vi lægger os alle tre i sengen. Brugte. Svedige. Afslappede. Smilende. Jeg smiler. Jeg har en lækker og fræk kvinde under hver arm. Jeg nusser dem. De nusser mig. De smiler til hinanden, som de ligger der på mit bryst. Vi snakker lidt om oplevelsen. Vi er alle ret tilfredse med fordelingen af opmærksomhed og den imødekommenhed, vi alle oplevede. Især sub’en, der var nervøs på grund af sin manglende erfaring, får ros. Det faldt hende så naturligt. Hun var god til at slikke fisse. Hun nød også at se mig kneppe Brat’en, mens hun slikkede fisse. Inden Sub’en kører hjem, bliver vi enige om at gentage succesen.

Da hun er kørt, sætter Brat’en og jeg os ind til spisebordet. Hun skænker mig en whisky og sætter sig over for mig. Vi taler aftens forløb igennem igen. Vi bekræfter hinanden i at Sub’en følte sig velkommen, og der var plads til hende uden at vi overskred hendes vanilla-grænser. Men Brat’en spiller op. Hun begynder at udfordre min dominans. Hun prøver at provokerer mig. Jeg smiler. Nipper til min whisky og kigger hende lige i øjnene. Hun bliver lidt forskrækket. For hun ved godt, hvad det blik betyder. Hun ved godt, hvad der sker, når jeg er færdig med min whisky. Det er samtidig præcist det, hun søger. Min voldsomhed. Mit faste, rolige greb om hendes hals. Hun begynder at sidde uroligt på stolen. Jeg beder hende om at hente min lille sorte kuffert til mig. Hun gør, som hun får besked på. Jeg åbner den. Tager den tunge flogger frem. Lægger den på bordet foran mig. Siger roligt:
” + 25”. Hun spiler øjnene helt op. Kigger på floggeren. Kigger på mig.

”Ned på knæ,” siger jeg. Tager min stive pik frem og beordrer hende til at sutte den, mens jeg drikker min whisky.
Stiller glasset fra mig på bordet. Tager fat om hendes hals og løfter hende op, så hendes ansigt er lige ud for mit.
”Vi to har et regnskab, som vi skal have gjort op,” siger jeg roligt, mens jeg kigger hende i øjnene. Rejser hende op, så hun står for enden af bordet. Beordrer hende til at tage fat i bordpladen og strutte med røven. ”Du tæller højt” beordrer jeg hende. De første 25 slag er lette. De skal øge blodgennemstrømningen i hendes baller. Jeg mærker på dem. Der er ikke nok varme i dem endnu. Så hun får 25 mere. Hun begynder at være kæk igen og siger, at jeg slår som en pige. Jeg smiler lidt. Det er tegn på, at hun er ved at være klar. Jeg øger langsomt kraften i slagene. Fører slaget lidt mere igennem, for hver gang floggeren rammer hendes baller. Hver slag får hende op på tæerne. Jeg venter med næste slag til hun kommer ned på flad fod igen.

Vi når 78 slag, da hendes ben knækker sammen under hende. Hun sætter sig på knæ. Jeg spørger hende, hvad hendes farve er.
”Mother fucking grøn,” hvæser hun ud igennem tænderne og rejser sig igen. Hun er klar til at forsætte. Hendes baller er røde og stribet. Enkelte steder er der lidt sorte streger.
Da vi når til 100, lægger jeg floggeren foran hende. Går over til min lille sorte kuffert. Åbner den og tager ridepisken frem. Hun holder øje med en hver af mine bevægelser.
”Til de sidste stepper vi lidt op” siger jeg roligt, og stiller mig bag hende igen. Hver gang pisken rammer hendes røde baller, vrider hun sig lidt. Men hun tager imod og tæller hver slag. Vi når 143. Jeg stopper. Lægger ridepisken. Tager fat om hendes hals. Fører hendes øre op til min mund.
”Kan du opføre ordenligt nu?” siger jeg med rolig og dyb stemme. Hun griner hånligt. Jeg smider hende ned på gulvet. Binder hendes hænder på ryggen. Sætter stolen over hende, så hun ligger inde imellem dens ben. Tager det tændte stearinlys fra bordet. Forsigtigt drypper jeg den flydende stearin ud over hendes nøgne krop. Hun vrider sig i smerte. Jeg tager den store sorte 30 cm dildo og fører den op i hendes våde fisse. Presser den op.

Fjerner stolen. Tager fat i hendes hals. Hun smiler og griner. Hiver hende op på knæ. Sætter mig på stolen foran hende. Tager stearinlyset og drypper mere flydende stearin ud over hendes bryster, mens jeg kigger hende i øjnene. Hun smiler og stønner. Jeg rejser mig. Går ud i køkkenet. Finder hendes knivblok. Tager den største af hendes kokkeknive. Hun betragter hver eneste af mine bevægelser nøje. Panikken står malet i hendes øjne, da jeg sætter mig foran hende igen med kokkekniven i hånden.
”Sid helt stille” beordrer jeg hende. Forsigtigt begynder jeg at skrabe den størknede stearin af hendes krop. Hun følger min rolige hånd, med sine øjne. Mærker det kolde stål mod sin varme hud.

Igen tager jeg fat i hendes hals. Rejser hende op. Bukker hende ind over spisebordet. Hun taber den store sorte dildo, som er i hendes våde fisse.
”Hvad fanden laver du?” snerrer jeg, da jeg samler den op. Propper den op i hende igen. Stiller mig til rette, så jeg kan overføre så meget kraft i stødene, som muligt. Jeg fører den så hårdt op i hende, at hun går op på tærer og bordet banker ind i væggen i den anden ende.
”Fuck yeah!” udbryder hun. Igen og igen. Jeg træder et skridt tilbage. Betragter hende, som hun ligger der på bordet. Brugt. Udnyttet. Glad. Smilende.

I min lille sorte kuffert, finder jeg glidecreme frem. Smører lidt ud over hendes røvhul. Tager den store sorte dildo ud af hende. Propper den i munden på hende. Så langt ind, som den kan komme i hendes mund. Så tager jeg min stive pik og begynder stille og roligt at presse den ind i hendes røvhul. Hun er stram. Men den kommer ind. Jeg støder et par gange op i hende. Så tager jeg den store sorte dildo ud af hendes mund og fører den op i hendes våde fisse. Hun bliver fyldt ud nu. Jeg støder skiftvis i hvert hul. Hun skriger:
”FUCK YEAH!” igen og igen og igen. Hendes røvhul strammer om mine stive pik og jeg kan ikke holde min udløsning tilbage mere. Jeg eksploderer op i hende.

Da jeg kommer tilbage fra badeværelset, hvor jeg har vasket min stadigt stive pik, kan jeg se, at min sæd løber hun af hende. Hun ligger stadig ind over spisebordet. Hun smiler. Det her var det, hun manglede. At blive brugt. Jeg løsner hendes hænder og lader hende gå ud og vaske sig. Jeg pakker mine værktøjer sammen i den lille sorte kuffert igen, da hun smilede kommer tilbage. Hun omfavner mig. Kysser mig.
”Du er så god. Jeg nyder din rolige voldsomhed. Vil du ikke være min primære?”.
”Din primære?” Jeg kigger spørgende på hende.
”Ja, du ved. Jeg vil jo gerne lege med alle mulige. Men det kunne være rart med lidt mere connection. Én, jeg ser mere fast, end andre.” siger hun med den største selvfølgelighed. Jeg kigger lidt skævt på hende, inden jeg svarer:
”Beklager, det kan jeg ikke”. Hun kigger forundret på mig. Hun er ikke vant til at høre den slags. Hun spørger, om det ville hjælpe, hvis hun ikke så andre. Men der er ikke noget, hun kan gøre. For mit sorte hjerte banker ikke for hende. Hun kan ikke udfylde det tomrum, der er inden i mig.
Spørgsmålet er om, der er nogen, der kan udfylde det. Nogen, der kan se mine sår og være min støtte på min rejse fremad.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsmail, som kommer når der er noget spændende at skrive om, som f.eks nye blog indlæg, anmeldelser eller andet frækt. Vi sender altid vores nyhedsmail ud om fredagen, så weekenden kan blive ekstra fræk.

Fræk Fredagsmail

Få en hilsen hver fredag og bliv updatet på hvad der sker på vores frække side.

Vi spammer ikke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *