Brummeren

Brummeren

Erotisk Novelle af: Strisse

Forestiller mig at du kommer ved 21/22 tiden og jeg ligger i sengen og venter på dig. Jeg rejser mig og kysser dig. Mens jeg hjælper dig af med tøjet. Kysser dit bryst, leger med dine brystvorter. Jeg åbner dine bukser, kysser jeg din mave og sætter mig på knæene. Kysser din hofte, dine lår og kysser dine inderlår, som jeg bider blidt i. Jeg kan mærke at du bliver tændt. Kører tungen over til dine kugler og leger med dem med tungen og læberne.

Efter et lille stykke tid, kører jeg tungen opad skaftet og ned et par gange. Du bliver mere stiv af det, mmmm.

Kører tungen op til hovedet og kører tungen rundt i kanten. Og på strengen. Fokuserer på det lidt. Du bevæger dine hofter lidt. Jeg tager dig ind i munden, helt til roden. Du brummer af nydelse. Leger med min tunge om dit lem. Du begynder at bevæge dine hofter lidt, så du kører ind og ud af min mund. Kan hører at du er meget ophidset. Da jeg kan fornemme, at du er tæt på, stopper jeg og får dig lagt på ryggen i min seng. Her sætter jeg mig nedover dig helt til roden. Du stønner af nydelse. Jeg stønner ved følelsen af dig indeni mig.

Kører mine hofter i ottetaller, mens jeg leger med dine brystvorter med fingrene.

Du bliver utålmodig og tager fat om min baller med et fast tag og får rytmen i gang. Jeg svajer i ryggen og holde fast i dine ben. Du får fat i min vibrator og finder mit punkt under klitten. Det går hurtigere. Jeg får en lækker orgasme, læner mig forover, så du kan tage fat i mine baller igen. Jeg klemmer i missen, så du bliver stimuleret af skedemassage samtidig med at jeg rider dig. Tilsidst får vi begge en fantastisk orgasme og jeg nyder at mærke dig pumpe din sperm ind i mig. Rokker lidt med hofterne imens. Venter lidt og kravler af og slikker dig ren. Bagefter kysser vi lidt dovent hinanden. Hviler lidt, til vi er klar igen.

Brummeren

Vil vil gerne høre din kommentar på denne novelle. Så smid gerne et par ord under kommentarene. På forhånd tak, Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *