Fastlåst forventning

Fastlåst forventning

Jeg har fridag og ingen planer. Herren ved det godt, for han har fået kopi af min kalender. Midt på formiddagen får jeg en besked ”Gå ned og tjek din postkasse”. Alt imens jeg kigger mig omkring for måske at kunne spotte Hans bil, går jeg hen og tjekker min postkasse, som ganske rigtigt indeholder en lille, men lidt tung pakke. Uden pakkelabel, så Han må have kørt forbi og smidt den i. Tilbage i lejligheden skal jeg lige til at åbne, men får så pludselig en tanke og skriver til Ham ”Må jeg gerne åbne pakken Herre?”. ”Dygtig tøs, når jeg siger til låser du din dør op, åbner pakken og gør dig klar”. Jeg vejer pakken i hænderne, mærker på den. Alle mulige billeder farer igennem mit hoved, min dejligste fantasi siger håndjern af en slags…men pakken er større end det.


En halv time senere kommer næste besked ”Om tyve minutter skal du være tilgængelig og klar”. Jeg svarer ”Ordre modtaget Herre”, og begynder at åbne pakken. Rigtigt gættet, store tunge håndjern, og så et blindfold og en…buttplug. Jeg får et øjeblik åndenød. Herren har endnu ikke brugt mig anal, men jeg har øvet mig lidt på egen hånd, og Han ved det. Jeg går ned og låser døren op, skriver til min underbo at hun ikke skal låse døren, og går så hurtigt i bad, og ind i soveværelset. Min seng er af den slags hvor man nemt kan sætte håndjern fast. Det tager mig lidt tid at finde ud af hvordan de virker. Men jeg skal også lige have koordineret…må vente med håndjernene til sidst, for jeg skal bruge mine hænder til både buttplug og blindfold. Jeg finder glidecreme frem, får forsigtigt placeret pluggen i mit stramme hul, imens et gisp undslipper mine læber. Blindfold på. Tanker flyver igennem mit hoved. Bare nu døren stadig er ulåst. Første håndjern placeret, og min hånd sat fast til sengen…er nødt til at sætte min anden hånd lige ved siden af, alt andet er umuligt. Kigger på uret gennem sprækken under mit blindfold. Min forberedelse har taget 18 min. Jeg lytter, venter, lytter igen. Er det gruset i indkørslen jeg kan høre? Nu er der stille, det eneste jeg kan høre er min egen puls der dunker i mit hoved. Så hører jeg døren, sko der bliver taget af, lette fodtrin på gulvet…jeg kan kende dem. Det er Herren der er ankommet. Jeg kan nu mærke Ham tæt på, Han klapper mig let på kinden ”Dygtig tøs” siger Han tilfreds og stolt, og jeg begynder at slappe af…dog stadig på vagt.

Jeg ligger i mørket bag mit blindfold. Kan høre og mærke Herrens tilstedeværelse i rummet. Er meget bevidst om min nøgenhed, håndjernene der spænder om mine håndled og pluggen der udvider mit røvhul. Hver en fiber i min krop er spændt af både forventning og angst for hvad der nu skal ske. Jeg hører en skramlen der indikerer at Han er i gang med at finde noget frem, jeg har ingen anelse om hvad.
Jeg gisper da noget glat og blødt glider henover min mave, og nedover mit skamben, for derefter at forsvinde. I næste nu rammer en skarp smerte mig lige midt mellem benene. Jeg skriger. ”Spred så de ben tøs” siger Herren med sin bestemte stemme. Lydigt og lidt i chok får jeg hurtigt spredt benene så meget jeg overhovedet kan. Igen den bløde fornemmelse over min hud, denne gang nedefra, op over min fisse, strejfer min klit som efter slaget er ekstra følsom. Så rammer næste slag, denne gang er jeg mere forberedt, og stønner mere end jeg skriger. Yderligere to slag. ”Så dygtig en tøs” siger Herren tilfreds, og bruger et øjeblik på at kæle for min nu meget våde fisse.


Jeg kan mærke han læner sig ind over mig, og han begynder at løsne mine hænder. Det er rart at blive fri, men friheden er kort, for med det samme beder han mig vende mig om på maven, og jeg bliver spændt fast igen, denne gang på både hænder og fødder, liggende som et kryds på sengen. Herren lader sin varme hånd kærtegne mine baller, jeg forestiller mig hvordan han beundrer buttpluggen. ”Så fin en røv skal da pyntes lidt” siger Herren med fryd i stemmen, og inden jeg når at tænke begynder slag at ramme igen og igen. De er hårde, og de gør ondt. Jeg bider i puden. Det var dette jeg havde drømt om så længe, men fuck hvor gør det ondt. ”Fokusér tøs” kommanderer Herren, som kan Han mærke at mit mod begynder at svinde. Jeg tager et par dybe vejrtrækninger, og siger ”Tak Herre”. Yderligere et par slag rammer, og jeg mærker hvordan den skønneste varme flyder igennem mig og jeg bliver så dejligt afslappet. Herren stryger forsigtigt over min nu meget følsomme bagdel med sin hånd, og løsner så mine hænder og fødder. Han putter mig under min dyne, og lægger sig ved siden af mig, så jeg kan trykke mig ind til ham.

Smid gerne en kommentar til vores forfatter, hvis du kan lide hendes novelle 😉

Vi elsker at høre fra jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *