Skovtur med Fruen og…?

Skovtur med Fruen og…?

Det er endelig blevet den weekend hvor jeg skal besøge Fruen igen. Det er først på sommeren, og vejret er skønt og indbyder til udendørs aktiviteter.

Da Fruen henter mig på banegården, tror jeg at vi skal hjem til hende, men efter at have kørt lidt tager hun en anden afkørsel end hun plejer, og holder snart ind på en rasteplads i udkanten af en skov. Der holder en anden bil, formentlig tilhørende en der er på tur i skoven. ”Tag dit tøj af” befaler Fruen med sin rolige respektindgydende stemme. Jeg ser på hende med forvirring og en smule frygt, men kan godt se at det ikke står til diskussion. Da jeg lidt efter sidder nøgen ved siden af hende, finder hun et blindfold frem og beder mig tage det på. Da min verden kort efter er indhyllet i mørke, forventer jeg at der vil ske noget spændende, men det eneste der sker, er at Fruen forlader bilen, og lader mig sidde tilbage. Jeg forventer at hun snart vil åbne døren i min side af bilen, men jeg hører bare bilens låsesystem blive aktiveret og minutterne går. Intet sker. Min hjerne går straks i gang med at forestille sig alt muligt. Mon nogen kommer forbi og ser mig sidde nøgen i bilen? Står Fruen lige udenfor eller er hun gået?

Efter hvad der føles som meget lang tid, men sikkert ikke er mere end måske fem minutter, lyder der et klik fra låsen og døren går op. Hænder tager fat i mig og hjælper mig ud af bilen. Men det er ikke Fruens hænder, det er jeg næsten sikker på. Dette føles som mandehænder. Personen er helt tavs, og jeg sitrer af angst og spænding, for jeg ved ikke hvad der sker. Hvor er Fruen, og hvem er det nu der håndterer mig? Lidt beroliget bliver jeg dog, da jeg mærker Fruens hænder tage fat i min anden arm, og sammen fører de mig afsted.

Efter en kort gåtur, hvad jeg antager er ind i skoven, bliver jeg sluppet, og et kort øjeblik står jeg frit uden kontakt med andet end skovbunden under mig. Jeg kan mærke de er i nærheden, og høre de pusler med noget. Så lyder en mandestemme, og jeg tror nok jeg kender den ”Spred dine ben tøs”. Jeg gør som han befaler, jeg gør som min Herre befaler, for jeg er ret sikker på det er ham. Et uundgåeligt smil breder sig på mit ansigt, men kun kortvarigt, for i næste nu rammer et slag mellem mine ben. Det føles som Fruens ridepisk. Jeg giver et lille skrig fra mig, og må bruge et øjeblik på at genvinde balancen. Endnu et slag, denne gang på den ene balle, og næsten samtidig bliver der taget hårdt fat i mine brystvorter. Det summer i min krop, jeg føler mig omringet, jeg er på samme tid i højeste beredskab og liderlig til bristepunktet. De næste minutter regner der slag med forskellige redskaber ned over min krop, både forfra og bagfra, og flere gange samtidig. Jeg skriger af smerte, men min fisse forråder mig og sprøjter af vellyst. Mine ben bliver mere og mere ustabile, og jeg begynder at vakle.

Stærke hænder tager fat i mig, og snart mærker jeg en stor væltet træstamme foran mig. Jeg bliver lagt henover den, og får lov at ligge og sunde mig et øjeblik, indtil jeg igen mærker hænder. Ikke blide hænder, men hårde klask på mine ømme baller. Samtidig mærker jeg noget velkendt ved min mund, og lydig som jeg er åbner jeg munden og giver mig til at sutte Herrens stive pik. I samme øjeblik bliver jeg skubbet fremad af Fruen der trænger hårdt op i mig bagfra med sin strapon. Hun knepper mig i hårde rytmiske stød, og min mund glider i samme rytme over Herrens pik, som vokser endnu mere i munden på mig, og indimellem kommer så dybt i min hals at jeg gagger og savlen strømmer ned af hagen på mig. Samtidig gnider mit underliv mod den ru træstamme, og uden jeg kan stoppe det kommer jeg i den ene orgasme efter den anden. Jeg ved jeg skal spørge om lov, men jeg er fuldstændig ude af kontrol, og kan ikke andet end at være i min krop. Herren trækker sig ud af min mund og lader sin varme sperm sprøjte ud over mit ansigt, samtidig trækker Fruen sig.

Jeg ligger slap tilbage på træstammen, fuldstændig gennemkneppet og svævende af velvære. Der bliver lagt et tæppe omkring mig, og mit blindfold bliver fjernet. Kun Fruen er hos mig. Hun hjælper mig op at stå, og går med en arm omkring mig tilbage til bilen. Den anden bil er væk. Jeg prøver at huske hvad det var for en, og bliver forvirret. Var den ikke rød? Herrens bil er ikke rød, er den? Jeg ser spørgende på Fruen, hun ved hvad jeg tænker på, men smiler bare smørret og blinker til mig.

Skovtur med Fruen og… af Sara

Vi vil gerne høre din kommentar og hvad du synes om Saras fantasi 😉

På forhånd tak, mvh Admin teamet på sensuelle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *