Julegaven

Julegaven

Vejret viste sig fra sin gode side i dag, hvilket var meget dejligt når nu stiletter skulle på i aften.

Vi var slut december og nu kom dagen hvor både min mand T og jeg skulle have indfriet vores fælles gave til hinanden.

Vi havde fået kontakt og skrevet med en fyr ”R” , via swingerklubben, over længere tid. I dag skulle vi så mødes på en champagnebar, så cocktailkjolen og habitten skulle på i dag.

Optakten var fræk, T fandt undertøj frem – rødt i dagens anledning. Der kom en kæp til syne i hans boxershorts og den sørgede jeg for at befri, for at tage den ind i min mund og sutte løs. Min mund fyldtes med varm sæd og snart blev min mis godt fyldt og våd. Vi holdt det til en forsmag, da tidne var ved at rende ud og vi skulle afsted mod baren.

På champagnebaren sad R og ventede med længsel. Hans øjne blev sulte og fik et liderligt blik. Et nøjagtigt samme blik havde T og jeg kunne tydeligt se hvad han havde i tankerne. Kemien var rigtig god og vi forstod hinandens små signaler, som alle andre omkring os var uvidende om, i hvert fald indtil videre. På et tidspunkt gik T på toilettet og R og jeg sad og talte videre. Stille gled R´s hånd op omkring mine lår og videre op til mit skød. I det samme kom T tilbage og blev mødt af det frække blik, som alle andre også kunne se. Ved bordene omkring os blev der gjort store øjne og blikke blev sendt vores vej.

I taxaen hjem til R fik taxamanden noget at se på. R og jeg sad på bagsædet og fingrer gled helt op til mit skød og sneg sig indenfor trussen og kunne mærke den varme og våde mis. Bulen blev hård i bumserne på både T og R. Jeg var også ved at være godt tændt op og så klar til at modtage noget fræk pik.

I lejligheden på 1. sal var der ingen gardiner, og det betød at alle folk frit kunne følge med i vores frække leg om de ville. Langsomt tog jeg kjolen af, så jeg kun stod i undertøj. Imens nedstirrede 2 sulte mænd mig og deres pik blev mere og mere liderlig og stor. Jeg satte mig på hug og begyndte grådigt at sutte løs på det frække syn. Snart blev det åbne syn fra vejen glemt og vi fortsatte i sofaen. Alt imens jeg red R og T sad med sin kæp i hånden, så kunne folk følge med fra gaden hvis de ville.  Det var frit for mig at skifte mellem T og R, hvilket blev udnyttet til fulde. Liggende ud over sengekanten blev min mund og mis fyldt til bristepunktet og mine safter løb af mig alt imens jeg tog fremmed pik i alle mulige stillinger på kryds og tværs. Den fremmede pik kom ud over mine stive bryster og T i min frække våde og smækliderlige mis.

Efter en lille pause, hvor R havde ligget og leget med min sædfyldte mis, trængte T ind igen og fyldte mig ud og kom igen. R blev tændt godt og grundigt og trak hurtigt et kondom på og udnyttede sloppy seconds. R pumpede min røde og hævet mis så hårdt at sæden og safterne sprøjtede til alle sider og vi alle var kommet i en kraftig orgasme. Mere champagne blev serveret og efter noget tid og afslapning, tøj på igen med aftalen om at dette var noget som skulle gentages. Måske med tvistet om at T sendte mig alene på sexdate med R og T var med på facetime under akten……

Julegaven af Danishvixen

Smid gerne en kommentar på Julegaven af DanishVixen. Vi vil så gerne høre din kommentar. Mvh Admin teamet

En tanke om "Julegaven"

  1. Fræk historie, men den kommer da enten alt for tidligt eller så er det forsinket sædafgang 😉

    Hvis det er dig på billedet, vil jeg da rigtig gerne stille mig til rådighed…

    Hilsen

    Frække Hans

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *