Upspiced bytur

Upspiced bytur

Jeg har lige modtaget en sms om at der er en pakke klar til afhentning. Jeg kan ikke huske at have bestilt noget. Mystisk. Straks efter får jeg svaret på min undren ”Jeg har bestilt en lille ting til dig, hent den så hurtigt som muligt”. Selvfølgelig er det en af Herrens små lege. Fyldt af spænding over hvad Han kan have fundet på denne gang skynder jeg mig over efter pakken.
I pakken finder jeg en af de der app styrede vibratorer jeg længe har fantaseret om. Wow, det her skal nok blive sjovt. En ny besked tikker ind ”Håber du kan lide gaven. Når jeg siger til, skal du iføre dig trusser og placere denne her i dem”. Jeg svarer ”Tak Herre, ordre modtaget”.
Samme aften har jeg planer om at skulle i byen med et par venner. Herren ved det. Kort inden jeg skal ud ad døren kommer beskeden. Jeg gør som beordret, med en vis frydefuld forventning. Vibratoren er lille og diskret, men da jeg tidligere testede den opdagede jeg hvor kraftfuld den var. Hvordan vil jeg reagere hvis og når den pludselig går i gang?


En times tid senere sidder jeg på en cafe med mine venner, og har næsten, kun næsten, glemt den lille hemmelighed i mine trusser. Pludselig giver den sig til at vibrere kraftigt, og jeg bider mig næsten i tungen for ikke at gispe højlydt. Forsøger at fortsætte samtalen som om intet er hændt, men mit indre brænder af liderlighed, og vibrationerne stiger i styrke…og så stopper de. Nu er der fuldstændig stille i trussen igen. Jeg mærker at min telefon brummer i lommen. Da der er ophold i snakken, og mine venner går op for at hente drinks tager jeg telefonen frem ”Dygtig tøs, det var næsten ikke til at se på dig hvor liderlig du blev”. Jeg kigger mig panisk omkring. Der er mange mennesker i cafeen, men jeg kan ikke få øje på Ham. Mine venner kommer tilbage, og efter næste drink fortsætter vi ud i byen til et diskotek. Jeg ser mig konstant omkring, men ser Ham ingen steder.

Bytur
Mine venner danser, og jeg står og hænger lidt i baren på diskoteket. Med ét går en dyb pulserende vibration i gang i mine trusser, tager til i styrke, og til sidst er det ekstremt svært at stå stille. Jeg kan ikke andet end at vride mig lidt, og kommer vist også til at stønne en smule. Pludselig mærker jeg et hårdt greb om min nakke og en varm ånde tæt ved mit øre ”Din lille billige luder, står du her og gør dig til?”. Jeg gisper. Kan ikke få et ord frem. Står bare stivnet i en blanding af frygt og forventning. ”Gå ud på toilettet” beordrer Han. Jeg gør som Han befaler, mærker at Han følger efter i behørig afstand. I en af toiletbåsene skubber han mig let men bestemt ind over toilettet og knepper mig hårdt og længe bagfra, først i fissen, så i røven.

Lyden af de hårde stød giver genlyd mod rummets hårde fliser. Hvis nogen kom ind i rummet ville de ikke være i tvivl om hvad der foregik, og jeg elsker tanken. Trusser og vibrator ender i min håndtaske, og da jeg igen forlader toilettet mærker jeg hvordan vores safter blandes og løber ned af mine lår. Jeg finder mine venner og siger at jeg er træt og tager hjem. De synes nok jeg er kedelig…de skulle bare vide. Herren kører mig hjem og bliver hos mig og putter mig til jeg er dejligt afslappet og har det fantastisk. ”Tusind tak Herre” hvisker jeg, lige inden jeg glider ind i søvnen. Fantastisk bytur.

Kan du lide novellen, så smid gerne en kommentar. Vi elsker feedback

2 tænkte på "Upspiced bytur"

  1. Ok spændende at læse, men flere dybere beskrivelse ville gøre den meget mere levende at læse. Altså beskrive hvad du ser og føler undervejs, så din fantasi bliver lettere at mærke på egen krop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *