KÆLEDÆGGEN (MINI BUSSEN)

KÆLEDÆGGEN (MINI BUSSEN)

Skrevet af Thorn_With_Pride for Sensuelle

Men min passion for Dominans, er en af mine store interesser indenfor dette område slagtøj.

At kontrollere min bund fuldt ud og tilføjede denne smerte er noget som jeg virkelig nyder. På jagten efter at finde smukke, gode og let anvendelige piske, er min interesse faldet overfor en serie af fantastiske piske, som jeg efterhånden har købt mig en del af.

En af disse piske, som jeg nok må betegne for en Hard Core pisk er Kæledæggen eller Minibussen, som den også bliver kaldt. Alle piskene er håndlavet by Lei og sælges bl.a. hos Sadistenstoolbox.

(resten af anmeldelsen længere nede)

KÆLEDÆGGEN (MINI BUSSEN)

MAX point er 10

9.8

ENDELIG VURDERING OG SIDSTE ORD


Minibussen en af mine absolutte favorit piske, når der skal slås rigtig tungt. Den er hverken for lang eller kort, den er nem at håndtere, og man kan lægge rigtig meget styrke i slagene uden, at komme til at svede. Den er perfekt til dem, som elsker de lilla og sorte farver i musklerne.
Alt efter årstid og kampanger, kan den erhverves fra ca. kr. 600,-
Check altid priserne hos udbydere inden, at du køber, da det altid kan svare sig, at lave et prischeck først.

FORDELE


 • God balance i pisken
 • Ligger godt i hånden
 • Nem at bruge, og alt for nem at styre
 • fantastisk og giver orgasme for alle pengene, hvis bunden er til det.
 • Ingen skadelige stoffer opdaget
 • God til at give mærker

ULEMPER


 • I det høje prisleje.
 • Den larmer ikke vildt, men den mærkes
 • Den er stærkt vanedannende
 • Ikke til nybegyndere

Denne lækre sag er ikke for nybegyndere. Den slår tungt som bare fanden og det er måske derfor, at jeg er blevet lidt vild med den. De fleste af de bunde, I hvert fald de erfarne som jeg har haft fornøjelsen af at have under pisken, har jeg fundet ud af, hælder mere til muskelsmerte end blot overflade smerte, modsat nybegyndere, som ofte er til overflade smerte.

Hmm, tænker du måske, hvis du ikke er så erfaren med piske endnu.

Overfladesmerte gives af piske/floggere som er lavet af bløde, lette og oftest tynde materialer. De kan give en rød bagdel eller hvor man nu bruger dem, og hvis man slår hårdere kan man også lave nogle striber, riller eller ridser i huden.

Muskelsmerter går som det næsten siger sig selv, i selve musklen og giver som regel blå/lilla mærker, som alt afhængig af styrken i slagene, kan hænge ved i huden i endda nogle dage eller længere. Men skal vi ikke bare kalde dem det som det er, blå mærker.

Det er en meget forkortet beskrivelse af hvad man får ud af enten overfladesmerte eller dybe smerter. Meget groft, da der findes mange mellemting og forskellige måder at tilføje sin bund smerter på.

Tilbage på sporet. Kæledækken / Mini bussen er en af de rigtig hårdtslående af typen og en af mine absolutte favoritter i min samling.

Efter en god opvarmning, er dette typisk pisk nummer 3 eller 4 som jeg sender i retningen af min bund. Ja, du læste rigtigt. Jeg varmer ALTID op med en opvarmer inden jeg går i gang, alt efter om det skal være en kort eller langvarig session med piskene. Til opvarmning benytter jeg en lettere pisk for, at få varmet dels min bund op, men også for min egen skyld, jeg jeg får gang i min svingarme også. Men jeg kan også nøjes med Kæledækken som pisk nummer to, hvis det skal være en “quickie”, i de tilfælde varme jeg op med en anden af mine favoritter “The Fist”.

Selve Kæledækken ligger godt i hånden. Selve håndtaget er 20 cm langt og er lavet af metalrør, som er betrukket så man har et godt greb om den. Længden på hele pisken er 55 cm lang og er lavet af behandlet kernelæder som er 5 til 6 mm tykt. Spidserne er skåret i kiler, som giver slagene en stor tyngde når de rammer. Behandlingen på læderet gør, at læderet føles blødere end hvis det var ubehandlet kernelæder, måske en ide til producenten om at lave en “Kæledækken Hardcore pisk”, så den virkelig giver smæk med ubehandlet kernelæder? Men måske den ville blive for hård? Men så er det nok også kun en pisk for de helt vilde garvede Hardcore Sadister? Måske Sadistenstoolbox skal tænke lidt over det?

Kæledækken benytter jeg enten på bunden, når hun ligger på maven og jeg rammer baller og lår eller når hun står oprejst eller foroverbøjet med armene bundet over hovedet. Hvorfor så det? Jo slagene rykker simpelhen bunden ud af balance og hvis de er spændt fast, flyver de ikke ind i væggen eller vælter, specielt hvis som hos mig oftest også har blindfold på. Så kan de ikke selv holde balancen og så hjælper fastspændingen med, at sikkerheden også er helt i orden.

Men igen, starter man langsomt med korte sving og bygger slagene gradvist op, f.eks. efter 20 slag, så sætter man styrken lidt op og efterhånden som bunden er klar til dette, trækker man til sidste slagene helt igennem. Men vær opmærksom på din bund. Sikre dig, at hun dels er med og at hendes vejrtrækning og hendes kropssprog fortæller dig, at hun er med hele vejen.

Hvis du er til røde, lilla eller endda sorte farver på bundens krop, er dette bestemt en af de piske, som virkelig gør det let for dig, at male bunden flot med.

At denne fantastiske pisk har fået navnet Kæledækken er måske lidt morsomt, for den gør stort set alt andet end at kæle, med mindre man har en anden definition af, hvad det at kæle er.

Kæledækken / minibussen vejer små 550 gram, alt efter luftfugtighed, behandling og brug så den er forholdvis let at svinge, selvom den giver en stor slagkraft. Trækker man hele skulderen med i slaget, kan man sagtens lægge rigtig mange kilo i slagene, så er bunden ikke velpolstret, så tænk dig lige om en ekstra gang, inden du bare svinger igennem.

Prismæssigt er dette ikke den dyreste pisk jeg ejer, men den ligger i den gode ende af prisskalaen, men den er til gengæld absolut alle pengene værd. Jeg har nu haft min Kæledække aka minibussen i et års tid, har ikke efterbehandlet den endnu, men den fremstår stadig flot, fræk, indbydende imens den fra mit skab kalder på en skøn bund, som trænger til kærlig kælen. Ahhg ok, der gik jeg måske lige for langt, men så kan de også bare lade være med, at give den det navn.

En anden ting som jeg godt kan lide er, den ensartethed, som alle piskene har. Sort, metal simpel og stilrent. Jeg elsker at åbne skabet, og se helheden, ensheden på alle piskene. De er ikke lille, grønne, blå, sorte og hvide. For mig er det lidt ligesom min beklædning, hvor jeg som regel altid har sort jakkesæt på, når jeg er i gang. Ikke et rødt, grønt, gult eller lille jakkesæt. For mig giver det ensartede en mening for mig. Derfor holder jeg mig også helt til det samme type udseendes mæssigt, når det gælder piske også selvom piskene har vidt forskellige egenskaber. Læs mine andre test her på siden også. Men igen, det en smagssag.

se dagspriserne hos forhandlerne herunder:

SadistenstoolboxCheck dagsprisen her:

#kæledækken #minibussen #flogger #whip #peitsche #anmeldelse #anwendung #schwartz #sort #black #test #review #leather #læder #leder #metal #hårdtslående #hardhitting #sadist #maschochist #master #daddy #sadistens #toolbox #sadistenstoolbox #top #slave #submissive #pet #tagespreise #dagspriser #angebot #quality #kvalitet #håndlavet #handmade #d/s #chains #fetlife #scor #bdsm #bondage #nybegynder #erfaren #newbee #experienced #neustart

Husk at tilmelde dig vores nyhedsmail, som kommer når der er noget spændende at skrive om, som f.eks nye blog indlæg, anmeldelser eller andet frækt. Vi sender altid vores nyhedsmail ud om fredagen, så weekenden kan blive ekstra fræk.

Her på Sensuelle elsker vi feedback. Får vi din kommentar i dag?

Fræk Fredagsmail

Få en hilsen hver fredag og bliv updatet på hvad der sker på vores frække side.

Vi spammer ikke!

4 tænkte på "KÆLEDÆGGEN (MINI BUSSEN)"

 1. Holdt da op. Jeg har set anmeldelser før, men den her anmelde er da ikke en af de normale: supergod køb den her.

  Kommer der flere anmeldelser, gerne på floggere og andet BDSM udstyr.

  Det lyder nemlig til at Herren her ved hvad han skriver om, og det synes jeg virker super godt.

  Sex stjerner herfra

 2. Pingback: Orgasme pisken
 3. Pingback: Kink og kørestol

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *