Orgasme pisken

Orgasme pisken

Skrevet af Thorn_With_Pride på Sensuelle

Min gennemgang af mit skab med legetøj fortsætter, og denne gang sætter jeg fokus på en af mine andre slagtøjsfavoritter : The Fist, også kaldet Orgasme pisken.

Det var egentlig her min helt store passion for floggere opstod. Den blev for nogle år siden købt, simpelthen fordi navnet tiltalte mig, ligesom tankerne på, at man skulle kunne piske en bund til orgasme.

Jeg har altid haft mange piske, men de fleste har været billige og flotte, på hver deres måde. Da jeg første gang fik the Fist i hånden, var min oplevelse. WOW.

I starten skulle både min bund og jeg vænne os til pisken, da den slår et tungt slag. Jeg skulle bruge lidt tid på, at tilpasse min slagteknikker i forhold til de floggere jeg havde benyttet før.

Men da dagen oprandt, da min bunds ben begyndte at ryste imens jeg kærtegnede hende præcist med floggeren og fokuseret lige over halebenet, kom den reaktion, som jeg faktisk kun har drømt om ville ske. Floggeren levede op til sit navn og min bund fældede en tåre af glæde over, at kunne få en orgasme af mig og min flogger uden nogen anden stimulans.

The fist eller orgasme pisken er en flogger fra en serie, som er håndlavet by Lei og sælges bl.a. hos Sadistenstoolbox.

(resten af anmeldelsen længere nede)

The Fist (Orgasme pisken)

MAX point er 10

9.9

ENDELIG VURDERING OG SIDSTE ORD


Det her er nok min favorit pisk. Den er hverken for lang eller kort, den er nem at håndtere, og man kan lægge rigtig meget styrke i slagene og lyden passer godt dertil. Den er perfekt til dem, som elsker et hårdt slag, men stadig uden knoglebrud.
Alt efter årstid og kampanger, kan den erhverves fra ca. kr. 600,-
Check altid priserne hos udbydere inden, at du køber, da det altid kan svare sig, at lave et prischeck først.

FORDELE


 • Virkelig od balance i pisken
 • Ligger perfekt i hånden
 • Nem at bruge, og nem at styre
 • fantastisk og giver orgasme for alle pengene, hvis bunden er til det.
 • Ingen skadelige stoffer opdaget
 • God til at give mærker

ULEMPER


 • I det mellem prisleje.
 • Den larmer meget, og den mærkes
 • Den er stærkt vanedannende
 • Ikke til nybegyndere

Denne skønne pisk med det lækre navn er ikke for nybegyndere. Den slår tungt og det er måske derfor, at jeg er blevet lidt vild med den, plus den har en kæmpe ulempe, at den kan give orgasmer og gøre bunden afhængig af denne type orgasmer. De fleste af de bunde, I hvert fald de erfarne som jeg har haft fornøjelsen af at have under pisken, har jeg fundet ud af, hælder mere til muskelsmerte end blot overflade smerte, modsat nybegyndere, som ofte er til overflade smerte.

Efter en god opvarmning, er dette typisk pisk nummer 2 eller 3 som jeg sender i retningen af min bund. Ja, du læste rigtigt. Jeg varmer ALTID op med en opvarmer inden jeg går i gang, alt efter om det skal være en kort eller langvarig session med piskene. Til opvarmning benytter jeg en lettere pisk for, at få varmet dels min bund op, men også for min egen skyld, jeg jeg får gang i min svingarme også. Men jeg kan også nogen gange varme op med denne og så afslutte med Kæledækken, hvis det skal være en “quickie”.

The Fist ligger perfekt i min hånd, nærmest som om den er lavet specielt til mig. Vægten er godt fordelt over hele pisken, så den ikke trækker håndledet nedad når man blot holder pisken i position. Selve håndtaget er gummibelagt og er 20 cm langt. Længden på hele pisken er 50 cm lang og er skåret af kraftigt møbelskind. Snerlerne er skåret i kiler, som giver slagene en god tyngde når de rammer, plus lyden går lige i mit hjerte. Lyden når Orgasme pisken rammer er mere end et fryd for mit øre. Kort fortalt, er jeg vild med lyden af Orgasme pisken når den rammer perfekt på min bund. Det at snerlerne er lavet af blødt og kraftigt møbelskind giver netop både tyngde, uden at det er for meget og den lyd som den giver. Naboerne ved udemærket hvad der sker, når de hører min favoritlyd.

Orgasme pisken benytter jeg enten på bunden, når hun ligger på maven og jeg rammer baller og lår eller når hun står oprejst eller foroverbøjet med armene bundet over hovedet. Hvorfor så det? Jo slagene rykker simpelhen bunden ud af balance og hvis hun er spændt fast, flyver hun ikke ind i væggen eller vælter, specielt hvis som hos mig oftest også har blindfold på. Så kan de ikke selv holde balancen og så hjælper fastspændingen med, at sikkerheden også er helt i orden.

Jeg anbefaler at man starter med korte sving og bygger slagene gradvist op, f.eks. efter 20 slag, så sætter man styrken lidt op og efterhånden som bunden er klar til dette, trækker man til sidste slagene helt igennem. Men vær opmærksom på din bund. Sikre dig, at hun dels er med og at hendes vejrtrækning og hendes kropssprog fortæller dig, at hun er med hele vejen.

At denne lækre pisk har fået navnet kælenavnet Orgasme pisken, er der intet at sige til. Navnet lever fuldt ud op til navnet og det er måske derfor, at jeg har haft den som favorit de seneste par år.

The fist vejer knap 500 gram, alt efter luftfugtighed, behandling og brug så den er forholdvis let at svinge, selvom den giver en stor slagkraft. Trækker man hele skulderen med i slaget, kan man sagtens lægge rigtig mange kilo i slagene, så er bunden ikke velpolstret, så tænk dig lige om en ekstra gang, inden du bare svinger igennem.

Prismæssigt er dette ikke den dyreste pisk jeg ejer, og den ligger i den midterste del af prisskalaen, og er absolut alle pengene værd. Jeg har nu haft Orgasme pisken i et par år, har ikke efterbehandlet den endnu, men den fremstår stadig flot, fræk, indbydende. Jeg synes endda, at den er blevet bedre med årene, selvom man godt kan se på spidsen, at den efterhånden har været brugt mange gange. Så klart en langtids investering som betaler sig for de, som ønsker kvalitet.

En anden ting som jeg godt kan lide ved disse floggere er, den ensartethed, som alle piskene fra Lei har. Sort, metal simpel og stilrent. Jeg elsker at åbne skabet, og se helheden, ensheden på alle piskene. De er ikke lille, grønne, blå, sorte og hvide. For mig er det lidt ligesom min beklædning, hvor jeg som regel altid har sort jakkesæt på, når jeg er i gang. Ikke et rødt, grønt, gult eller lille jakkesæt. For mig giver det ensartede en mening for mig. Derfor holder jeg mig også mest til det samme type udseendes mæssigt, når det gælder piske også selvom piskene har vidt forskellige egenskaber. Læs mine andre test her på siden også.

se dagspriserne hos forhandlerne herunder:

SadistenstoolboxCheck dagsprisen her:

Vi på Sensuelle elsker, når du skriver en kommentar…..

Får vi din kommentar i dag?

#orgasme #pisken #whip #anmeldelse #lei #review #black #sort #sensuelle #sensuel #bdsm #flogger #mølbellæder #læder #leather #quality #kvalitet #håndværk #handmade #sadistens #toolbox #master #whip #sadist #top #musthave #fist #the #good

Husk at tilmelde dig vores nyhedsmail, som kommer når der er noget spændende at skrive om, som f.eks nye blog indlæg, anmeldelser eller andet frækt. Vi sender altid vores nyhedsmail ud om fredagen, så weekenden kan blive ekstra fræk.

Fræk Fredagsmail

Få en hilsen hver fredag og bliv updatet på hvad der sker på vores frække side.

Vi spammer ikke!

4 tænkte på "Orgasme pisken"

 1. Pingback: Kink og kørestol
 2. Den lyder godt nok fræk, men jeg mangler desværre en til at benytte den på mig.

  Laver i nogle artikler om, hvor man kan finde en herre, ejer, top eller hvad det nu hedder. Jeg er godt nok helt ny, men har lige fundet siden her og det er alt sammen rigtig meget spændende.

  Jeg har prøvet lidt, men det har været sådan en lidt fesen oplevelse hver gang, hvor jeg opfatter det mere som, at mændene bare gerne hurtigt vil bruge min krop og ikke dominere mig rigtigt, men uden at jeg rigtig ved hvordan man skal eller bør gøre.

  Håber på meget mere, da det her er rigtig spændende læsning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *